Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]które bd lepsze bonusy. ? :D

Pimp4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak mam dylemat z bonusami ;d

Pod bodziaka na serwie GladoR.

branza : 20 k hp , 20 magia , 20 ogień . 30 lud , 10 % do pż CZY 20k hp, 30 lud , 20 magia , 15 szycie , 15 % do pż

Helm : 30 lud , 20 magia , 20 ogień , 15 % rege hp , 10 trucie CZY 30 lud , 20 magia , 30 % rege hp, 10 trutka i 5 bonu nwm jaki zrobić ;dd

bd lajki jak mi się zrespi dodawanie repu. ;p

sygnatura1w.png

Opublikowano

Doradzę, bo masz Naruto w sygnie :D Co do branzy, to ta druga lepsza dla bodziaka, 15 szycia to dużo, oraz posiada 5% do pż więcej niż pierwsza. Ta pierwsza przyda się na szamana heller bodajże, bo ma skill podpalenie, a ma abs na ogień. Hełm, załóżmy, że w tym drugim masz szybkość ataku, bo się przyda dla bodego. W takim wypadku ten drugi, jednak na hellera to jak z branzą, ten pierwszy bo ma na ogień. Jeśli na wojny i pvp ninja sura woj to drugi hełm druga branza, a pvp heller pierwszy hełm pierwsza branza ;) Mam nadzieję, że pomogłem :D

Opublikowano

branza ta druga

helm ten pierwszy ;]

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Napisałeś, że cls ale od siebie dodam, że 2 kask i 2 bransa lepsza... A czemu...? Bo nie widziałem jeszcze privka z odbugowanym absem na magie... Także tego bonu nie masz co wbijać wcale... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...