Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q[Kiedy mniejwięcej będzie test aktualizacji 8.0?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.Nudzi mnie jeżdzenie tym ISem i chciałbym coś większzego np. Lowe.To kiedy mniejwięcej wyjdzie ten test?

xxx

Opublikowano

Dopiero co wszyła wersja 7.5 wiec do następnej wersji jeszcze trochę gdzieś koło 3 miesięcy najkrócej

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A nie US ma najpoźniej, bo tak mi się coś wydawało. W poprzednich patchach EU było o jakieś 2+ tygodnie za ruskami, więc kto wie...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Nie można zapomnieć, że jest jeszcze WoWP, gdzie mogą chcieć wypuścić otwartą betę. To może ich "trochę" (pół roku) spowolnić ;)

Opublikowano

Nie moze spowolnic ponoc kazda gre traktuja indywidualnie. Co do WOWP bedziecie w to grac? Moim zdaniem lipne to ma sterowanie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie moze spowolnic ponoc kazda gre traktuja indywidualnie.

Też tak słyszałem, ale oni się mogą wszystkim tłumaczyć, żeby usprawiedliwić opóźnione terminy.

Co do WOWP bedziecie w to grac? Moim zdaniem lipne to ma sterowanie.

No mi też się nie podoba. Chciałem grać, bo lubię symulatory, ale sterowanie jest fatycznie słabe i na joysticku się nie da praktycznie grać.

Opublikowano

Po pierwsze 8.0 ma byc okolo konca tego miesiaca... aktualizacje wprowadzaja szybko teraz mysle ze ma na to wplyw iz niedawno kupili firme BigWorld za 45 milinow dolarow... nie wiecie co to BigWorld? juz wyjasniam... BigWorld to firma ktora stworzyla silnik na ktorym dziala WoT i wszelkie ingerencje w niego musialy sie odbywac rowniez za posrednictwem tej firmy i dlatego tak zadko dawali aktualizacje... a teraz firma BigWorld jest wlasnascia WarGaming... wiec moga bez problemu przerabiac caly silnik... dlatego teraz idzie to tak szybko i dlatego w 8.0 bedziemy miec znaczna poprawe graficzna ;) (moze kiedys wkoncu dadza aby gra obslugiwala wiecej niz 1 rdzen ;D) wiec tak jak mowie aktualizacje sa teraz szybciej i lepsze i 8.0 pojawi sie pod koniec tego miesiaca wskazuje na to rowniez iz 16-19 sierpnia sa targi gamescom co jest swietna okazja to zaprezentowania World Of Tanks w lepszej oprawie graficznej jak i dodanej fizyce i sciagniecia paru nowych graczy do uniwersum WoT'a wiec mysle ze tworcy na pewno nie przepuszcza takiej okazji i na gamescom bedzie zaprezentowany WoT w wersji 8.0 ;)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Też tak słyszałem, ale oni się mogą wszystkim tłumaczyć, żeby usprawiedliwić opóźnione terminy.

No mi też się nie podoba. Chciałem grać, bo lubię symulatory, ale sterowanie jest fatycznie słabe i na joysticku się nie da praktycznie grać.

Ja po doświadczeniach z CBT, stwierdziłem że WoT jest o wiele lepszy od WoWp. Może sytuacja się zmieni po OBT, ale jeśli nie to nie ma mowy żebym w to grał, chociaż symulatory uwielbiam... (IL-2 <3 )

@Topic

To że jest już film, to nie znaczy, że patch będzie za chwile ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jeśli cokolwiek mają przyspieszyć, niech będzie to WoB (battleships), bo TO będzie gra, której stracę setki godzin (po prostu kocham statki z II WŚ ;D).

Z tym Gamescomem to na pewno zaprezentują fizykę, ale jeśli już to na ruskim servie, albo w ogóle na jakimś testowym. Trzeba im przyznać, że faktycznie ostatnio całkiem na czas wrzucają te patche. Ciągle pamiętam ten patch, (chyba 7.3) w którym mieli zmienić T34 na premium, a ja jak głupi expiłem, żeby go zdobyć. Patch ukazał się 1 miesiąc poźniej, kiedy zdążyłem już wymaksować T34 xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...