Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zatruty miecz

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wojownika mentala i planuje zakup lepszego miecza poki mysle nad zatrutym +7 a +9 tyle że jak kupie tego +7 to będę mógł też dokupic jakiegos złodzieja +8.Jaka była by różnica w hitach zatrutym +9 sr 34 z kd+4 a zatrutym +7 sr +33 z kd+4 czy różnica będzie aż tak kolosalna?

Opublikowano

Nie aż taka, chociaż jednak coś odczujesz. Myślę, że złodziej pod pvp ma być, tak ?

Może lepiej kupić tą trutkę +9 i z nią zarobić na złodzieja niż kupować w miarę dobrą trutę i złodzieja, hmm ?

E9mwj60.png
Opublikowano

Tak złodziej ma być do pvp bo do pvp mam jedynie nimfe+9 czyli potrzebuje jakiejs 2 reki.A jaka miała by być ta różnica?

Opublikowano

Sprzedaj też tą ninje, kup trutke i daj se na jakiś czas spokój z pvp. Na dropie zarobisz na złodzieja+9 ;)

Sprzedaj też tą ninje, kup trutke i daj se na jakiś czas spokój z pvp. Na dropie zarobisz na złodzieja+9 ;)

daj se spokój w z pvp mówisz?Ciekawe co będzie jak ktoś mi zacznie te metki ksuc, co ja mu zrobie zatrutym?
Opublikowano

Osob w trucie+9 jest pełno ;) Złodziej to szpan :P

Lepiej kup trute z mniejszym plusem ale z duzymi srednimi. Złodzieja kup+7 i ulepszaj.

The-West-728x90_pl_PL.jpg
Opublikowano

Oczywiście, że lepiej trutkę kupić i nią zarabiać na złodzieja... Poza tym na biciu metków szybko się dorobisz... ;)

Opublikowano

Nie lepiej kupić żala +9 z sr 40?Tańszy od zatrutego i większe dmg zadaje z konia.Jak kupisz żala oszczędzisz i kupisz sobie złodzieja.Wgl żal jest stworzony dla mentala

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

@2 UP nie wiem, na jakim jesteś serwie, ale żal zazwyczaj jest dużo droższy, + gorszy od truty

Ja bym wziął tą trute +9

Opublikowano

@up

Żal według Ciebie gorszy od truty? nie wypowiadaj się lepiej z konia jest lepiej bić żalem mental z konia bije dwuręką. Żal ma większe dmg co za tym idzie więcej z hitów wali +im większe śr tym więcej nie wiesz zamilcz

@top

Ja bym brał trute+9 i zarobił na złodzieja. Szybko się dorobisz na złodzieja i to +9

Opublikowano

Na twoim miejscu brałbym tego truciaka +9, będzie ma metki a z metków na pewno się dorobisz.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

ja bum wziął tą +9 i tak ci proponuje

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

@up

Żal według Ciebie gorszy od truty? nie wypowiadaj się lepiej z konia jest lepiej bić żalem mental z konia bije dwuręką. Żal ma większe dmg co za tym idzie więcej z hitów wali +im większe śr tym więcej nie wiesz zamilcz

Tak znawco,żal jest gorszy od truty.Nie wypowiadaj to lepiej się Ty tutaj bo tylko ludzi wprowadzasz w błąd.

Żeby nie było że znów coś powiesz co niby ma mnie zgasić a tylko siebie pogrążysz:

beztytuuxqz.jpg

Podsumowanie:

Żal ma mniejszy dmg (minimalny i maxymalny)

koxxxik12 jest taboretem (bez obraz dla taboretów)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
@up Żal według Ciebie gorszy od truty? nie wypowiadaj się lepiej z konia jest lepiej bić żalem mental z konia bije dwuręką. Żal ma większe dmg co za tym idzie więcej z hitów wali +im większe śr tym więcej nie wiesz zamilcz @top Ja bym brał trute+9 i zarobił na złodzieja. Szybko się dorobisz na złodzieja i to +9

Sprawdź sobie dmg truty i żala +9... Trutka ma lepsze dmg i łatwiej nią będzie wybić łuczników... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...