Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie trasy i gdzie dropic

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprecyzuj bo nie zabardzo rozumie ale i tak Ci powiem:D

Najlepiej dropic na trasach gdzie sciga się najwięcej graczy.Chodzi Ci o karty po wyścigu? Jeżeli tak to oczywiscie złote karty bo z nich lecą części mechaniczne i wizualne.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

ta albo 1x magnes .... Pełny room graczy , zajmujesz pierwsze miejsce i taki syf dostajesz....

najlepiej ucieczki drużynowe na tym najlepiej lecą części wizualne i mechaniczne

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej jeździć sprinty lub tory a nie ucieczki drużynowe. Przynajmniej ja tak mam, z wyścigów i sprintów często mam części wizualne i to czasem nawet na srebrnej karcie a na pościgach jeszcze nigdy nie dostałem częsci wizualnej jako nagrody. ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

ucieczka ; HIGH STAKES od 28 lv chyba , dużo części pod maske tam się zbiera, chociaż ostatnio nic nie mogłem tam wygrać ;/

a było i tak że 3x pod rząd ultrasy zbierałem do T3

Opublikowano

Powiem tylko tyle takich tematów było miliony...

Wystarczy poszukać... !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...