Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] zbugowana farma

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pracuje nad serwer EP 1 . Niebawem skończę moją pracę nad nim lecz gdy już poustawialem drop z mobów , naprawiłem skille i inne błędy to gdy chciałem sprawdzić czy farmy działają z ziołami , rudą oraz energy stony to zauważyłem że z nich nie da się wydobyć minerałów . Czy używam Boostera czy na sucho chce to nic z nich nie leci . Tzn nie znikaja kamienie itp tylko moja postać uderza w kamien i tak mogłaby w nieskonczonosc , poprostu nic się wtedy nie dzieje .Zauważyłem że to nie problem Bazy danych.Zgłosiłem już problem na stronie Wizzatka i czekam na odpowiedź .Może ktoś z tego forum miał już taki problem i wie o co może chodzić .

Używam : server pack nicola . Troche zmodyfikowane przeze mnie.

Oto link do video jak to wygląda :

http://www.twitch.tv/kosteq/b/328105183

Za jakaś podpowiedź lub fix do tego problemu mógłbym się jakoś odwdzięczyć. :]

Opublikowano

ja Ci polecam nie bawić się tym, tylko dodać do jakiegoś NPC.

wątpię, żeby ktoś łaził po listki czy kamyczki.

Opublikowano

jednak wolalbym zeby to bylo z fixowane bo ustawialem dropa z 3 dni zeby z moba lecialy boostery i zeby chodzili sobie po materialy , wprowadzilem ksiazki do krafcenia i zmienilem drop zbroi i broni . I teraz wieksza szansa jest zrobienia niz dropniecia .Oczywiscie od 1->67 lvl potem juz dropienie jest lzejsze z broniami i zbroja :]

Liczylbym jednak na jakis Fix :/

inaczej bede musial podniesc troche rate złota i wystawic w NPC :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...