Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yamaha SR 125 brać czy nie?

szajnaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam okazje dostac w rozliczeniu Yamahe SR 125

Ale nie wiem czy brać ją bo ma ok 25tys. km przebiegu i ma niemiecką dokumentacje którą trzeba przetłumaczyć a później motor musze przerejestrować.

I tak wgl ile jest wart ta maszyna nie zarejestrowana z papierami i takim przebiegiem, bo moge wybrać między 1000zł a nią i mam dylemat.

Dzięki

post-255340-0-72975400-1344604320_thumb.jpg

Opublikowano

A bym pojeździł !

Kurdę, nie wiem co wybrać. Szczerze wybrałbym yamaszkę. Nawet jakby się nie opłacało. Jeżeli wiesz, że będziesz nią jeździł i nie rzucisz jej po tygodniu to bierz ją ;p

skpUo.png

Opublikowano

nie wiem jak u Ciebie ale u mnie

za 1000zł

sprzedaja ludzie kradzione nowe motory,cross'y

oczywiscie bez papierow itp. ale ladny nowy motor za 1k masz

moim zdaniem jak go kupic za 1k to jeszcze troche wlozysz w przerejestrowanie go,papiery itp.

moze na allegro znajdziesz lepsze okazje zobacz

ja na Twoim miejscu bym go nie bral

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@Up

Przecież napisał, że ma do wyobru albo Yamaszkę ALBO 1000 zł, a nie że może ją kupić za 1000zł.

@Top

Ja osobiście wybrałbym motorek, ponieważ uwielbiam motory, ale jeśli ma być tak jak pisze Loocker, że znudzi Ci się po tygodniu to nie ma sensu.

Opublikowano

Sprawdź najpierw w urzędzie ile to będzie kosztowało :) no bo jeśli więcej jak 1000zł to sie opłacać nie będzie :)

PS: Ubezpieczenie jeszcze :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Bierz 1000zł.

Poźniej się jeszcze okaże że będzie trzeba w niego zainwestować.

Tlumaczenie jednego papierku kosztowało mnie 60zł. Bedziesz musiał min. 2 przetłumaczyć.

120 zł, potem przeglad, rejestracja, ubezpieczenie. To ok 400zł wyniesie Ciebie.

Jak się znasz na motocyklach to go sprawdź, ale dobrze :>

Opublikowano

jezdzilem nim, ale musze 600zł w niego dać za rejestracje, przegląd, tłumaczenie papierów i ubezpieczenie. Do tego dochodzi ryzyko mandatu bo nie moge na karte jeździć 125ccm ..

Też kocham motory sam mam jeden, ale myśle czy go nie sprawić ojcu jako prezent i żeby sobie motorem do pracy jeździł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...