Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 20897 IP .

Zależy mi na: Niezłym Early , Dobrym Mid i Late oraz na tym by mi się ta postać zaszybko nie znudziła.

Preferuję/Potrzebuje:

Postać na Każdą Linie ...

Na Oku mam :

Na Mid'a - Kennen , Ahri, Morgana , Lux , Kassadin , Katarina , Veigar

Na SoloTop'a - Jax , Malphite , Mundo , Pantek , Wukong , Darius , Yorick , Riven

Ad Carry - Graves

Do Jungli - Shyvana

Oczywiście możecie również dawać własne propozycje co do postaci .

Jeżeli możecie podajcie mi + i - podanych przez mnie postaci ( nie musicie wszystkich :D), i tych podanych przez siebie . :)

Opublikowano

mid:

Kup ahri. Jeden z lepszych ap carry.

Taunt, dobry dmg z Q i E, ma true dmg, mobilna, łatwo się gankuje inne linie. Polecam.

top:

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę.

jungla:

Bierz jaxa. Przez to, że jest taki mocny często banują go na rankedach. Ma stuna, doskok, dobry dmg, dość trudno zabić, szybka jungla i łatwe ganki.

adc:

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

20k IP LOL Kup sobie dobre runki jesli masz wykupione 3 strony na solo line mid i bota/jungle to spoko 6300 radze ci zostawic na nowa postac :P

Na solo topa polecam:

Jax i Dariusa Kto to Pantek ? nie znam takiej postaci :D

Na mida polecam :

Kennen Morgana i Katarinke chociaz troche ja znerfili ;/

Opublikowano

adc:

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Ez'a , mam już zakupionego.

20k IP LOL Kup sobie dobre runki jesli masz wykupione 3 strony na solo line mid i bota/jungle to spoko 6300 radze ci zostawic na nowa postac :P

Na solo topa polecam:

Jax i Dariusa Kto to Pantek ? nie znam takiej postaci :D

Na mida polecam :

Kennen Morgana i Katarinke chociaz troche ja znerfili ;/

20kafelków mam z tego , że sellam 3 postacie , którymi nie gram + własne pare kafelków.

Mam już runki ;3.

Pantek -> Pantheon

Dzięki za odpowiedzi , lecz czekam na dalsze sugestie . :)

///

Co sądzicie o tej nowej postaci , "Ulepszony Warwick" , przykro mi lecz nazwę nie do końca pamiętam (rangader?) :D

Opublikowano

Obejżyj sobie Renger'a jest na topa/jungle można pograć z 2 osobą (trzeba) na PBE.

Mid : Cassio,Anivia

Bot : Graves,Sona

Mid taki sobie lepiej Brand dobry dmg stunt albo LB tez dobry dmg latwa do uciekania spowalnia i zatrzymuje

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

solo Darius, jax, lee, riven, yorick

wszyscy wytrzymali i spory dmg

jungle jax, lee, riven

szybka, łatwa jungle

ad carry varus, twitch graves

dość łatwe postacie, łatwo się nafeedować i wycarrować grę

mid lux, ahri, swain

dynamika, przeliczniki

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Na mida polecam fizza, jeśli ogarniesz to zjesz wszystko co się rusza, natomiast na topa polecam lee/irelie świetne postacie. Lee sin ma mocne early/mid lecz słabiej już w late za to irelia ma dość słabe early lepszy mid a w late jest boska :-).

863187d590577.jpg

"Sometimes in football you have to score goals" Thierry Henry <3

Opublikowano

MID: Viktor

Why: Niedoceniana postac, milo sie farmi tylko - to ze jest manozerny, niszczy 3/4 champow na bursta, dobry haras, stun, mocny silenc, wymaga mocnego wyczucia, nawet 1 zle puszczony laser moze spowodowac porazke.

Jungla: Jax, Jarvan

Why: Dobre dmg wytrzymaly podczas ultowania, stun obszarowy, doskok. ------- Dobrze sie nim gankuje jest w miare mobilny swietny dmg, tarcza, i swoj ult <3

Top: Yorick. Vlad

Why: Dobry sustain (leczenie sie) mocny counterpick na mocnych solo topow, dobry ult ktory uzyty na najlepsza postac w teamie sprawia ze mozna wygrac teamfight'a ----- Takze dobry sustain, ranged, doskonaly system ucieczki

Ad carry: Niestety nie polece Ci zadnego poniewaz nie gram nimi a jak juz to koncze 0:15 ^^

Pozdrawiam Madziaa

Opublikowano

Na mida polecałbym bardziej kassadina, 3150 ip za tą postać to naprawdę nie jest dużo, a banowany nie jest na rankedach z byle powodu - ma zajebiście duże hity + jest mobilny, super sprawa.

Opublikowano

Jungle lee albo noc ( mozesz juz na poczatku sam zrobic blue / red )

Warwick'iem , Fiddlem też można ...

Praktycznie każdym Jungler'em można...

Opublikowano

Mid : Ahri

Ogarniesz skill shoty łatwe Kille

+sustain

+Zwodząca kula puszczasz kule jak wraca zadaje NIEUCHRONNE obrażenia także tarcza zbyteczna dla enemy

+od 6lvl bardzo mobilna dzięki ultowi

+Dobry passyw 30%+ spell wampa (nie pamiętam dokładnie) za użycie q lub w co 10raz skill doda ci hp jak trafisz najlepiej w grupe minionów ,tylko stać na lini

Ad carry:Vayne

+Wbijanie w ściany / odpychanie

+Niewidzialność

+ Krótki dash jednak przez ściany nie uciekniesz

+Skill w nakłada 3 "Obrączki" za 3 jest OGROMNY dmg ;d

tyle :P

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Mid: Kassadin, Cassiopeia.

Jungle: Skarner, Lee Sin.

Solo top: Tu jest wiele dobrych postaci. Yorick, Irelia, Olaf, Vladimir, Wukong, Akali.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Mid: Kassadin jeśli nie jest zbanowany i już gra wygrana/

Jungler: Skarner soo.... OP! Jego ultimate to poprostu... Coś świetnego, inicjacja 100%.

Solo top: Irelia oraz JAYCE.

Opublikowano

mid:

Taunt, dobry dmg z Q i E, ma true dmg, mobilna, łatwo się gankuje inne linie. Polecam.

top:

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę.

jungla:

Bierz jaxa. Przez to, że jest taki mocny często banują go na rankedach. Ma stuna, doskok, dobry dmg, dość trudno zabić, szybka jungla i łatwe ganki.

adc:

Kup sobie eza.

zamiast jaxa lepiej kupic talona. Świetny zabójca.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mid:

Taunt, dobry dmg z Q i E, ma true dmg, mobilna, łatwo się gankuje inne linie. Polecam. Tu się zgodzę :]

top:

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę. Tutaj myślę, że na solo topa bardziej nadaje się Irelia, lub Riven

jungla:

Bierz jaxa. Przez to, że jest taki mocny często banują go na rankedach. Ma stuna, doskok, dobry dmg, dość trudno zabić, szybka jungla i łatwe ganki. Jeśli byś nie chciał Jax'a polecam Shaco :]

Opublikowano

zamiast jaxa lepiej kupic talona. Świetny zabójca.

Taaa tylko ze jax nie jest taki papierowy i zrobi zamieszanie , nawet bez feeda ( wystarczy hextech i trinity ) Jest grozny, a talon watpie zeby dal rade 1vs2 bez duzego feeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...