Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Poradę ;)

InIzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Podam Wam Listę Części Komputera Który Mam Zamiar Kupić ...

Proszę O Ocenę Uwagi I Porady Jaką Część Zamienić .

I Ważne Czy Pójdą Mi Na Najwyższych Detalach Gry Typu MW:3 , BF3 , CS:Source .

Procesor AMD Athlon II X2 260 BOX (AM3) (65W , 45NM)

GIGABYTE GA-M68LMT-S2P AMD 760G Socket AM3+ (PCX/V)

KINGSTON KVR1333D3N9/4G

HDD WD CAVIAR BLUE 500 GB WD5000AAKX SATA III16MB

PALIT GeForce GTX 550Ti 1024MB DDR5/192bit DVI/HDMI PC

Obudowa + Zasilacz 500Wat

Nagrywarka DVD .

Proszę O Pomoc . Troszke Mogę Dołączyć Kaski Jak Coś Tylko Doradzcie Jakieś Części Czy Coś Żebym Był Zadowolony .

Z Góry Dziękuje .

Opublikowano

Wielką literę zasadniczo powinno stawiać się na początku zdania, a nie każdego wyrazu. : ) A przed kropką nie ma czegoś takiego jak przerwa, więc spacja bez potrzeby

Co do tego czy pójdzie, raczej pójdzie, czy na full, to już nie wiem

Opublikowano

Okej , okej ;) .

Żadnych uwag co do sprzętu ?

Macie może jakieś propozycje co do jakiejś lepszej części za którą było by tylko tam z max 50 80 zł wiecej ?

Opublikowano

Ja bym ci radził wybrać mocniejszy procesor. Podaj ile możesz dać max za procesor.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

1. Pisać się naucz, oczy bolą.

2. Zamiast athlona wziął bym i3, a zamiast 550ti radeona 6770 ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Ok Zamówiłem Tylko Zmieniłem Części Na Lepsze ;)

To tak :

Procesor AMD Athlon II X4 640 BOX (AM3) (95W , 45NM)

GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H AMD 760G Socket AM3 (PCX)

Zasilacz MODECOM FEEL 3 - 600 ATX 600W PFC

Teraz będzie raczej lepiej nie ?

Co sądzicie o tej zmianie ?

A Co Do Radeonów To Im Nie Ufam Mialem Raz Radeona I Nie Był Zbyt Specjalny ...

I Radeon 6770 Ma 128 Bitów A Ta Moja Karta Graficzna ma 192 Bitów . Jest Bardziej Stabilna I Lepsza .

A Ge Force Są Lepsze Do Gier ;)

Opublikowano

To tak :

I Radeon 6770 Ma 128 Bitów A Ta Moja Karta Graficzna ma 192 Bitów . Jest Bardziej Stabilna I Lepsza .

Ziomek po 1, nie pisz każdego wyrazu zaczynając od dużej literki, nie ładnie wygląda.

Co z tego że ma więcej bit'ów jeżeli jest mniej wydajna? Jakbym miał porównywać te dwie karty to Geforce się chowa.

skpUo.png

Opublikowano

To tak :

po pierwsze, chuja wiesz, po drugie, zamowiles chujowe czesci, po trzecie radeon byłby lepszy, po czwarte, brawo za dobór zasilacza, najbardziej chujowy na rynku, po piąte, prosisz nasz o pomoc, a potem i tak sam wybierasz beznadziejne podzespoły.

ps.

I Radeon 6770 Ma 128 Bitów A Ta Moja Karta Graficzna ma 192 Bitów . Jest Bardziej Stabilna I Lepsza

radeon to tylko marka, są lepsze i gorsze modele, akurat w tym wypadku lepszy był radeon

gówno prawda, akurat w segmencie średnim to radeon wygrywa, poza tym, patrz wyżej, są różne modele i nie ma tak, że radeon jest słaby, a geforce dobry, albo na odwrót.

Opublikowano

I NAUCZ SIĘ PISAĆ W KOŃCU.. A skoro i tak zamówiłeś już jakieś gówniane części, to gz ;) Głupoty piszesz z tymi bitami, roftll.. radeon 6770 jest 1,5 razy lepszy wg mnie od 550ti :>

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Wielką literą piszemy:

1. Imiona własne, ludzi i zwierząt np.: Barbara, Adam Mickiewicz, Maks.

2. Przydomki, pseudonimy i przezwiska ludzi np.: Bolesław Chrobry, Sokole Oko, Huba

3. Nazwy świąt, dni, okresów świątecznych np.: Narodowe Święto Niepodległości, Wigilia, Boże Narodzenie

4. Przymiotniki odpowiadające na pytanie czyj? Utworzone od imion własnych np.: Styl Sienkiewiczowski, Wiersz Różewiczowski

5. Nazwy gwiazd, planet i konstelacji np.: Saturn, Jowisz, Droga Mleczna, Wielka Niedźwiedzica, Ziemia, Słońce, Księżyc

6. Nazwy części świata, państw i ich mieszkańców np.: Ameryka, Amerykanin, Polska, Polak, Europa, Europejczyk.

7. Nazwy regionów, krain historycznych i ich mieszkańców np.: Pomorze, Pomorzanin, Wielkopolska, Wielkopolanin.

8. Nazwy mórz, oceanów, jezior i gór np.: Atlantyk, Kanał Augustowski, Sahara.

9. Przymiotniki wchodzące w skład nazw geograficznych np.: Ameryka Południowa, Morze Północne, Nowy Targ, Wielka Brytania.

10. Nazwy przedstawicieli ras, szczepów i plemion np.: Murzyn, Arab, Słowianin, Indianin.

11. Nazwy ulic, placów, parków, budowli i zabytków np.: Ulica Puławska, Wawel, Łazienki.

a) Wszystkie wyrazy w nazwach wielowyrazowych, jeżeli wchodzą ściśle w skład nazwy własnej np.: Zamek Królewski, Rynek Starego Miasta, Wały Chrobrego.

12. Nazwy urzędów, władz, instytucji, szkół, organizacji np.: Sejm Rzeczypospolitej Polskiej, Uniwersytet Jagielloński, Gimnazjum im. Gen K. Sosnkowskiego, Szkoła Podstawowa nr 1 w Nowym Tomyślu.

13. Wszystkie wyrazy w odmiennych tytułach czasu

:) Jak będziesz czekał na te "części " to się poucz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No I Chuj Ale Ja Tak Sobie Czasami Piszę Bo Wiem , Że Hejterzy Będą Hejtować;) ;P . Specjalnie pisałęm początki wyrazów z wielkich liter ;P . I wyszło kto tu jest hejterem haaahahhaha . Kupiłem już komputer z tymi częściami i jest zajebisty ;) . Pozdrawiam ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...