Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot/haxb0t Script Creator

Rychu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Script creator znajduje się na stronie:

www.projecthax.com/scriptcreator/

A tu mały tutorial dla leniwych:

40048227.jpg

1. Pokazuje X Y, na którym aktualnie jesteśmy (oczywiście programem).

2. Idź do: X Y lub miasta.

3. Teleport (generuj kod teleportu z/do).

4. Wybierz Bota iBot/HaxB0T

Opublikowano

No fakt nie musisz ale lepiej by było żebyś wstawił bo np. ja niewiem jak sie tym obsługiwać

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

wszystko działa.. to musisz kody skopiować do pliku albo zapisać do pliku i wtedy w ibocie/haxb0cie odtworzyć

Opublikowano

hm.. niebardzo kimam ten program xDD moze by ianczej.. ;> moze by otworzyc topic w ktorym gracze wymieniali by sie skryptami?? ja np mam do zaoferowania skrypty do RC (samarkand -RC) na moby 75-76 :))) a posz7ukuje na moby 80 xD

Opublikowano

Jak możesz tego nie kumać?

Po prostu klikasz gdzie masz iść i pokazuje ci się x y z komendą, później jak już zrobisz gdzie chcesz kopiujesz all i do pliku z notatnika, zapisujesz i otwierasz w bocie.

Opublikowano

faktycznie nie ma kodów do tp do roca, ale w ibocie (na pewno) i haxb0cie (tu nie jestem pewien) działają kody ze skryptów z sbota

Opublikowano

z sbot skrypty dzialaj napisalem nowy temat i mam problem... przy kupywaniu potow bot sam przechodzi w clientlessa

mam skrypte z sbot na wingi 85 wszystko jest ok ale przy tp do roku bot staje masakra

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...