Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy się opłaca ?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy opłaca się kupować 2 postaci : Hecarima i Nocturna ? Stać mnie na obie postaci, a chcę dobrego junglera, nie mogę się zdecydować kogo wziąć, ponieważ obiema postaciami gra mi się dobrze i nie wiem kogo kupić . Czy opłaca kupować mi się ich dwójkę?

Opublikowano

Nocturne jak najbardziej, ale zamiast hecarima wybrałbym Lee Sina bądź skarnera.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Wg mnie jeśli podobają ci się obie postaci, nierz je, ale wiedz, ze nimi mozesz isc tylko w jungle, na solo topa juz będzie ciezko, bardziej polecam ci lee sin-a lub udyra, nimi mozesz isc zarówno na topa jak i w jungle, obaj są wysmienici, pamiętaj jednak że w lolu nei chodzi jak dobrze grasz , tylko o kontry ;] Lee skontrujesz np, taką akali, a udyrem irelia na solo topie bez problemu, wg mnie to śa bardziej opłacalne champy, ale wybór należy do cb

Opublikowano

Kup Lee Sina i poczekaj aż wyjdzie Rengar - to będzie dopiero miazga w jungli.

A co do postaci które podałeś to zdecydowanie Nocturne, ale do 6 raczej nic nie zrobisz.

Polecam zagrać Rengarem na PBE, pewnie wyjdzie za jakiś 1-2 tygodnie ale będzie miał top1 junglę moim zdaniem.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...