Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ej słuchajcie ja wam troszki opowiem

Schettesune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ja dzisiaj byłam z kolezanka w opuszczonej fabryce i tam lezały rózne nici i w ogóle... i na oknie stał zapalony znicz coto może oznaczać? moze ktost am zgnial??? oj nie wiem nie wiem nie wiem tez czy to bezpieczne po takich fabrykach łazić :/

Dodam że mamy po 14 lat heh

Ej no i wogóle jak dzisiaj u niej byłam to gadalysmy o tym i to może jakieś zjawy tam sa pojdziemy tam w nocy ok?

Opublikowano

Tak tak a przede mną siedzi teraz playmate roku na go i zaraz zrobi mi laskę :)

Co wy na to zgodzić się czy nie ?

@TOP: bajki aaahh za duże przed kompem :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

NIE JESTEM TROLLEM -.-

NIE MOŻNA JUZT U TEMATU NAPISAĆ? mam 14 lat zobacz se konto OneeChan to moje pirwsze -.- miałam wtedy 12 lat

zaraz wbije na steama to zobaczycie sobie czy tam jakiegos ts zapraszam tylko pobiore niedowiarki

czekam na dalsze porady hahah

Opublikowano

Tak, tam ktoś umarł i w nocy pewnie będzie straszyć. Weźcie litra na drogę, nawalcie się w trzy dupy to może jakiś pedofil Was zauważy. Może Was zgwałci, pokroi i wrzuci do worków po psim jedzeniu a następnie wyrzuci na wysypisko śmieci. Nice idea.

Opublikowano

Nic nie znaczyło..

Stało bo stało..ktoś sobie małe ognisko robił.

....

Idź na noc tam i zobacz czy coś się dzieje w tej fabryce ;)

Opublikowano

Jak już tam będziecie to przebierz się za blood mary, przy zniczu wbij jej nóż w gardło tnąc w dół do serca, potem wykop dół, wydłub jej oczy, w dziurkach po oczach wsadź nitkę i zawiąż na węzełek, zakop i zrób ten cholerny użytek z znicza i go tam postaw B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...