Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Instalacja zakończona nie powodzeniem"

Natalia:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jak chcę pobrać terraria lub inną grę to wyskakuje przy końcu instalacji błąd ,że mam pobrać Framework v4.0.30319 i nie byłoby problemu bo bym se pobrała ale jak pobieram to na końcu instalacji piszę "Instalacja zakończona nie powodzeniem ponieważ: HRESULT 0xc8000222.

PS> Pobieram z microsoft.com (Framework) i nie powinno być problemu a jest! Jeżeli zaś chodzi o kartę graficzną i sterowniki to sprawdzałam i mam najnowsze aktualizacje

jestem w kropce.

Opublikowano

Jest tu ktoś w ogóle LOL <_<

Ehh jak to COŚ odwiedzi admin chodż nawet w to wątpie to niech ten temapt wpier...dzieli do kosza bo i tak nie ma żadnych odpowiedzi ani odwiedzin. Na innych stronkach już bym miała kilka nawet na takim zje..anym zapytaj.com a nie.. ku..źwa i bana też chce nie chce mi się zamykać konta

:angry:

Opublikowano

Znalazłem coś takiego:

Final Edit

My problem is solved. Do not read any answers here because my problem isn't involved with any virus or similar.

I solved my problem by the following step, I think lenovo recovery fails some directory if the harddisk size is different (I guess)?

Step 3: Rename the temporary folder of Windows Update.

===============

This behavior may occur if the temporary folder of Windows Update has been corrupted. We

can refer to the following steps to rename this folder. Please be assured the folder will

be created again when we visit the Windows Update site again.

1. Click Start, Run, type: cmd and press Enter. Please run the following command in the

opened window.

net stop WuAuServ

2. Click Start, Run, type: %windir% and press Enter.

3. In the opened folder, rename the folder SoftwareDistribution to SDold.

4. Click Start, Run, type: cmd and press Enter. Please run the following command in the

opened window.

net start WuAuServ

Problem leżał w Windows Update.

Jeśli nie ogarniasz angielskiego, mogę spróbować przetłumaczyć ;)

Opublikowano
Jest tu ktoś w ogóle LOL <_< Ehh jak to COŚ odwiedzi admin chodż nawet w to wątpie to niech ten temapt wpier...dzieli do kosza bo i tak nie ma żadnych odpowiedzi ani odwiedzin. Na innych stronkach już bym miała kilka nawet na takim zje..anym zapytaj.com a nie.. ku..źwa i bana też chce nie chce mi się zamykać konta :angry:
To jest forum, a nie czat. 20 minut to i tak krótko jak na tak mały dział.

No ale, usuwam na życzenie. O bana napisz do Global Moda, ja mogę co najwyżej dać warna za double posta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...