Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedawanie postaci.

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie otóż zakupiłem He Bo lecz okazał się według mnie totalną klapą :( Czy można sprzedać tą postać żeby odzyskać favory ?

Nie, a nie wiem dlaczego He Bo okazał się klapą, to dobra postać, ma dobre DMG i system ucieczki.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Jak na razie postaci nie idzie w żaden sposób sprzedać, możliwe, że wprowadzą coś takiego w przyszłości.

Opublikowano

Witam mam takie pytanie otóż zakupiłem He Bo lecz okazał się według mnie totalną klapą :( Czy można sprzedać tą postać żeby odzyskać favory ?

Nie ma jeszcze czegos takiego jak w lolu ze piszesz do supportu z reklamacja i mozesz zglosic do 3 postaci/skorek i ci zwracaj pkt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no właśnie a myślisz ze dlaczego robie tyle kont ? :D Wbijam lvl testuje bogów i okazuje sie ze lipa to robie nowe konto ;) Ale teraz odsttani raz to robilem i czekam na nowego patcha by kupic anhura i cupida za 2.5k favorów

Opublikowano

wisiekex.. to nie to samo.. Na practic mozesz zabić minotaura nawet zeusem budującym sie pod psychical.. Wiec sam widzisz ze sprawdzic postać najlepiej można tylko na prawdziwej grze.. gralem he bo na practik i wszystko było extra lecz gdy go kupilem to po 10minucie mialem 0killi 2dedy a budowalem sie dobrym buildem i z 1 skilla 300damage to odejmowalo ale mobom . Wiec ja taka postac polecam nie na solo lane lecz by grał z nami tank np ymir i wtedy dobrze jak zestunuje i my potem przylozymy ze skilli i potem wszystko pieknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...