Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Ułatwienie

Avenox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na mpc są 2 hacki, jaki z nich jest lepszy? Gł chodzi mi o małą pomoc tak by go nie było widać.

Ps. Jest możliwość by nadal mieć max lv czy steam już to zabezpieczył całkowicie?

Opublikowano

@up max lvl można , i jest słabo wykrywalne (liberation) co do hack'a polecam ci bardziej NVMH z powodu dużej ilości funkcji

Opublikowano

Jest jakiś na mpc poradnik z max lv? Szukałem ale nic nie widziałem, jeżeli coś było to stare i nie pewne...

Mam kolejne pytanie:

Są jakieś prywatne serwery do mw2? Na steam kijowo się gra, na każdy mecz trzeba czekać do 20min a jak już jest to trwa 15min i połączenie się przerywa... (brak ludzi)

@Edit:

Można pełną nazwę NVMH? Dobra mam.

Opublikowano

@UP

Jeśli masz oryginalne mw2 steam możesz grać na 4D1 link:

http://www.mpcforum.pl/topic/664560-tut-fourdeltaone-czyli-dedyki-mw2-dziala-tylko-z-wersja-steam/

Opublikowano

Dużo graczy gra na tym 4D1? Jeżeli więcej niż 5k (czyli jak na steam) to można zagrać, oraz czy posiada jakieś nowe mody itp?

@Edit:

Co z expem?

Opublikowano

Narazie na 4D1 jest dużo serwerów.Jest też dużo modów.Exp zależy od serwera są serwery z normalnym ekspem oraz takie na których możesz wbić odrazu 70lvl

Opublikowano

Dzisiaj grałem (na steam) i był jakiś dziwny mod. Pierwsze 2 mapy to jakaś spowolniona gra z niczym jak w matrix a kolejne mapy to jedni byli przebrani za jakieś przedmioty i ganiali tych za pistoletami tylko że posiadali noże.

Co do tych serwerów, lookne. A co do tego lv hacku macie jakieś poradniki itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...