Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pirson Break Conspiracy

8ball1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Pirson Break Conspiracy chodzi dokładnie o misje jedną z pierwszych gdzie trzeba iść do szatni strażników schować się w szafce i czekać aż strażnik porozmawia z więzniem problem w tym że po rozmowie strażnik powinien wyjść z szatni a ja musiałbym go sledzić lecz on patrzy się na biurko tak jakgdyby się zbugował i nie wychodzi z szatni niewiem co jest grane gre zaczynałem od nowa i nic jest to chapter 1 więc dużo sobie nie pograłem jeżeli ktos ma save po chapter 1 lub po tej misji prosiłbym o wrzucenie go na forum pod temat albo niech ktoś powie co mam zrobić mi gra się podoba i dlatego pisze tutaj do was.Pozdrawiam

Opublikowano

Gra pirat czy oryginał? Czasami to przez piracone gry są takie problemy. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

orginał brat mi sprowadził kilka gierek zza granicy w pudłach więc raczej nie piraty być moze gra miala taki bug bo wgralem cracka żeby nie zajechać płyty nie wgram go teraz to moze błedow nie bedzie

Opublikowano

Od razu mówię, że MPCforum.pl nie popiera piractwa. Więć, jeżeli wgrasz cracka to topic idzie do kosza.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Może płytka jest porysowana i tym jest problem.

:)

8can.png

Opublikowano

A co ma crack do piractwa?! jeżeli gra oryginalna to gra oryginalna, crack to taki "dodatek" jak ktoś nie może odpalić gry :)

Takie tematy się zostawia, bez przesady.

@Topic

Wgraj save 100% z internetu, i graj od kolejnej misji. Powinno pomóc :) Jeżeli nie ma w necie save, to możesz jeszcze odpalić w trybie administratora i w trybie zgodności ze starszym systemem, ale to raczej nie pomoże. Możesz także zobaczyć, czy są w necie patchy i także je wgrać.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Pobrałem save 100% ale bład na błedzie nawet nie mam go gdzie wgrać pisze w instrukcji wgrywania save że mam go wgrać w C:Users/Usrename/AppData(nie mam tego folderu...) i w tym problem niewiem czy save z gry sa ukrywane przez system czy jak chyba jedna gra do kosza poleci ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...