Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild][MCMiniCraft][Bukkit][DZIS EVENT ! ] [1.3.1] [30 slot , bedzie wiecej ! ]

DomsoPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

strzalka.gifNazwa serwera: MCminiCraft

strzalka.gifIP serwera: minecraft.mepi.pl:25566

P.png

strzalka.gifRodzaj Serwera: Freebuild

strzalka.gifHosting Serwera: VPS

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPremium:

strzalka.gifSloty: 30

strzalka.gifBiala Lista: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifPluginy: Wejdz i zobacz sam ! /plugins

strzalka.gifZałoga: [Krol]Domso , [Krol] CapthaPL , [Hoster]mpm1122 , [budowniczy] graga7 , [budowniczy] kulik

strzalka.gifIP TEAMSPEAK3 :

minecraft.mepi.pl

D.png

strzalka.gifDziś otwarcie serwera ! Juz mozna wbijac :)

Okolo godziny 11:30 bedzie organizowany event !

Do wygrania : VIP , diaxy , i poczatkowe eq zenchantowane !

ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA SERWER !!!

ZAPRASZAM ! DZIS O 11:30 ODBEDZIE SIE EVENT !!!!

Opublikowano

ZAPRASZAMY NA KOLEJNY EVENT !!! O 12:30 ! TYM RAZEM PARKOUR !

DO WYGRANIA

1 VIP - na 5 dni

64 emerland , 1blok diamentow , 1 blok zelaza , 1 blok zlota , 32 potki expa , 6 diaxow , mleko , 16 blaze rod , 1 book of Quill , 2 eneder chest

WIEC ZAPRASZAMY !!!

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale admini ślepi. Był event parkour i za jakiś czas gościu był już na końcu, zbanowali go, ponieważ uznali że ma fly hack. OK, event trwa, po jakimś czasie 2 osoby doszły do końca dostały jakieś nagrody i gratulacje. Pomyślałem sobie, no trudno nie udało się, ale skacze dalej. Spadam i,,, nic, nie tracę życia, podskoczyłem 2 razy i latam, Wleciałem na koniec i dostałem kicka za fly hacka, a nie mam żadnych hacków. Admin daje gody, czy jak to się nazywa, nie wiedząc o tym. Wywala graczy z serwera za niby ten fly hack, a sam go rozdaje. Pewnie ci co wygrali też sobie wlecieli na samą górę i wygrali, ale dobra tam, są o wiele lepsze i bardziej profesjonalne serwery jak np. RafiCraft, na których nie ma takiego amatorstwa jak tutaj, ponieważ admini cały czas coś wgrywają ulepszają, organizują eventy i mają je pod kontrolą, a tutaj? Pfff w 1 evencie można zebrać diaxy na całą zbroje, wystarczy tylko tam być i zbierać rozrzucone diaxy na parkour, nie wiem jak z innymi eventami, nie sprawdzałem i nie zamierzam, do tego admini co chwilę zmieniają zasady, raz napisał że nie można używać /sethome, potem piszę że można, a za chwilę piszę że nie można i wywala graczy z serwera za /sethome. Serwer po prostu dno jakich wiele. Oczywiście jak wam się podoba to grajcie, ale ja na tym czymś grać nie będę! Napisałbym więcej ale szkoda mojego czasu na coś co jest gównem i będzie gównem! To tyle z mojej strony, piszcie co chcecie i tak gówno mnie to obchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...