Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hacki NoMenu i Menu

NieZmaczony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka, mam pytanko. Czemu hacki NoMenu mi nie działają, a Menu działają? To wina komputera?

PS Nie podawajcie tut`a "Hacki nie działają...", bo zrobiłem wszystko tak jak w tym tut`cie.

@down Hacki dzielą się na dwa rodzaje: NoMenu i Menu. NoMenu polega na tym, że masz jakieś opcje i się one włączają automatycznie lub trzeba kliknąć dany klawisz, a Menu na tym, że wyskakuję ci okienko i włączasz opcje jakie chcesz. Mi nie działają NoMenu. Pobrałem Spe@ker NoMenu (tylko z 5slotem) i jak go włączam (jako administrator) wchodzę do IS i nie mam 5slotu.

Opublikowano

NoMenu, czyli, że Menu Ci się nie pokaże

Sprawdź tego

http://www.mpcforum.pl/topic/694279-undetectedmpc8082012rspeaker-cheat-allslot-dziala-po-update/

Jest to hack NoMenu, który "uwalnia" wszystkie sloty. Odpal go, wejdź do IS i zobacz czy je będziesz miał

Opublikowano

SIemka, mam pytanko. Czemu hacki NoMenu mi nie działają, a Menu działają? To wina komputera?

PS Nie podawajcie tut`a "Hacki nie działają...", bo zrobiłem wszystko tak jak w tym tut`cie.

@down Hacki dzielą się na dwa rodzaje: NoMenu i Menu. NoMenu polega na tym, że masz jakieś opcje i się one włączają automatycznie lub trzeba kliknąć dany klawisz, a Menu na tym, że wyskakuję ci okienko i włączasz opcje jakie chcesz. Mi nie działają NoMenu. Pobrałem Spe@ker NoMenu (tylko z 5slotem) i jak go włączam (jako administrator) wchodzę do IS i nie mam 5slotu.

nie dziala Ci bo mozliwe ze hack jest wadliwy(np jest zly adres) nie możesz tez tego oceniać po 1 hacku poniewaz inne nomenu mogą Ci działać bez problemu ;)

Opublikowano

@up Ściągnąłem 2 hacki Spe@ker`a i żaden nie działa. Przed chwilą włączyłem jeden, myślałem, że działa (miałem wszystkie sloty), wchodzę na Khali i komp mi się zrestartował... Hacki z menu mi normalnie działają.

Opublikowano

#up

Komp raczej nie zresetował Ci się po przez hacka, tylko może to być wina przegrania komputera, lub coś w tym stylu. Jeszcze nigdy nie zresetował mi się komputer przez hacka.

/ A dochodząc do rzeczy, to lepiej używać cheatów z menu ;)

Masz więcej opcji itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...