Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] kbot co z nim? czy ibot?

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Kbot aktualna wersja 6.42, pobrałem patrzę trzeba zaaktualizować do 4.44? Myślę sobie wTf?? patrzę na profibot.net 2 wersje do przodu... Ten ivan robi jaja z nas? Btw... zaraz kupie ibota za 150zl na pol roku.. i bede mial spokoj z aktualizacjami bp

kiedy bedzie wersja do kbota dobra? wie ktos?

Opublikowano

@topic, ktoś ci karze używać bota ? No właśnie ciesz się, że wgl jest kbot a nie jeszcze narzekasz. Jak Ivan jest taki tępy i wgl to sam sobie scracków bota to pogadamy.

dobra zamknij się już nie umiesz doczytać mojego tematu to lepiej nie odpisuj... Chrzani mnie to że jest kbot,, pytam się czemu on nas olewa i nie aktualizaje? doloze jeszcze 50 dyszek i ibocik bedzie ;xx.. czekam do czwartku jak nie ibota kupuje.

Opublikowano

przyszedłeś sie wyżalić ze ci bot niedziała o.O

Nowa wersja bedzie na dniach ,a do czwartku bedzie jeszcze nowsza wersja :D

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Heh... Ja bym kupił pbdobota... Co do ivana... To nie tak łatwo crackować ibot'a

wyobraź sobie, że co wersje robią nowe zabezpieczenia, a Ivan musi je łamać...

Opublikowano

Heh... Ja bym kupił pbdobota... Co do ivana... To nie tak łatwo crackować ibot'a

wyobraź sobie, że co wersje robią nowe zabezpieczenia, a Ivan musi je łamać...

eh czyli został mi pbdobot, i ibot który lepszy? nie piszcie pbdo bot bez wyjasnienia.... znam ibota dobrze... wiec wiem dlaczego go cenie

Opublikowano

PBDO może wszystko wystarczy dobry task, lata nie po liniach prostych, licka na konto forum a nie ID w darkorbit czyli bocisz konto jakie tylko zechcesz : )

zakaz handlu

Opublikowano

dobra zamknij się już nie umiesz doczytać mojego tematu to lepiej nie odpisuj... Chrzani mnie to że jest kbot,, pytam się czemu on nas olewa i nie aktualizaje? doloze jeszcze 50 dyszek i ibocik bedzie ;xx.. czekam do czwartku jak nie ibota kupuje.

kolego czy ja na Ciebie wyjechałem z wielkim C ? 50 dyszek to jest 500zł, to taki szczegół. Ibot vs PDBO wygrywa PDBO jeśli umiesz obsługiwać.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...