Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy istnieje "bug" na dmg.

matiko8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie, gram na GuerraMT2 osiągnołem max lvl "150" mam broń na 150 z dość dobrymi um'kami, i jestem mentalem. Nikt na serwie z mentali nie uderzy mi więcej niż 30k, lecz są na serwie tylko 2 osoby (2mentale) którzy biją mi po 38-40k, a ja im bije po 25-28 i to nie jest kwestia eq bo lepszego nie da sie mieć oprócz broni. Oni mają umki po 25 ja mam 22 więc raczej 3% nie da im ponad 10k dmg :) I jeden z nich napisał mi, że ma na to sposób ale mi nie powie bo bd cały serwer wiedział ^^ I mam takie do was pytanie, czy ktoś z was zna jakiegoś buga lub coś, co zwiększa DMG ? Jeżeli tak to napiszcie, nie chce tego robić tylko po prostu dla świętego spokoju, czy może mają eq po prostu od Gm'a ? :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie to napewno nie dmg.. Dmg hack sie różni. Oni walą po prostu troche więcej, tak jak wspomniałem jeden mi napisał że to bug. Ale nie powie mi jaki :)

Opublikowano

masz kd 80%? [ tzn. max jakie tam mozna mieć ] 6-7 bon , żeby bić najwięcej to atak + siła , eq 2 x lud

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...