Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] AvalonV2

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieznalazlem jeszcze dyskusji na temat serwera AvalonV2, jesli jest to sorry niewidzialem i prosze o usuniecie tematu.

Wyrazajcie swoje opinie na temat AvalonuV2... itp

Opublikowano

Nik sie nie wypowiada wiec ja się wypowiem.

Serwer fajny, godny uwagi może exp leci na początku szybko, ale potem już jest cieżej. Gra nie jest możliwa bez dropa i buffa i to bardzo mi się podoba, nestety żeby mieć efektywnego dropa trzeba wydac 15zl na smy.

Ogólnie polecam serwer

Opublikowano

To nie to,co kiedyś było.Kiedyś żaden serwer nie mógł się równać z Av2.Teraz mało graczy,nieprzyjemnie się wbija lvl.Teraz avalon nie spełnia standardów.Nie ma pierścienia TP,potrzeba przepustki do lochu pająków V2.Kiedyś można było uważac za zaletę tego serwera.Moim zdaniem było dużo szumu wokół otwarcia wersji V2.Ja wbiłem 54lvl i mi się znudziło.To nie to co kiedyś.Serwera już nie polecam.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

@ up przypatkiem nie.

Ja się teraz wypowiem, według mnie to nie ma sensu grać na serwerze na którym robi się 3 konta z czego najwięcej siedzi się na deskach/v2 żeby poprostu dropić yangi i na tym polega głównie cała gra dropić,dropić,dropić a gdy sie już nadropi przez cały dzień wtedy zaczyna się bonować i przy farcie ma się 1 item. Taka gra jest monotonna i nudna. 2 sparawa to bm'mi nawet jak ma się spota i się dropi te yangi przyleci jakiś bm z full intem i nie specjalnymi abssami i jeśli nie ma się uczciwej gildi lub dobrych kolegów to koniec z dropienia.

Sam tam grałem pewnie mnie niektórzy kojażą i po zrobieniu eq do pvp nie ma co robić praktycznie tam. Przynamniej keidy grałem nie było nic do zrobienia.

imetin_logo.png

Opublikowano

Heh, pisałem na forum avalona żeby doradzili "jak najszybciej zarobić" oczywiście były rady by zrobić dropa i kupić monete z is

Czyli już dropka bez wydawania na itemshop nie można zrobić?

Serwer dla graczy z grubym portfelem

Opublikowano

ja Sobie Tam gram pod Nickiem TopicRPK Eq w miare 75lvl Wojo po Graniu 2dniach Stwierdzam , iż nudy jak holera mało ludzi gra jak na taki fajny Serwer i Fanie bo nie ma 6/7 na klasy ylko do expa i Siła itp , Oceniam Serwa 10/10

2aak0sz.jpg
Opublikowano

A ja dalej polecam ten serwer wbiłem 77 lv i fajnie mi sie gra może ludu mało ale i tak fajnie, a co do 6/7b miałem ponad 1kkk i wybonowałem 3-4 itemki do expa i to jeszcze słabo wiec, tak łątwo na nim nie jest.

JA GO POLECAM

Opublikowano

|nie polecam ! tylko strata czasu|

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałam na AvalonMt2, był to mój pierwszy priv. Dużo graczy tam grało, teraz ten AvalonV2... Niezbyt mi przydał do gustu... Nie polecam go :/

Opublikowano

Miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze. Ten serwer utrzymał mnie w przekonaniu, że w na polskich serwerach grać nie warto.

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...