Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Granie na cheatach,dopach itp.. ;p

jaboll1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. gram w tego metka długo czasu,mianowicie chyba od 2008r

skoro nikt nie zakładał takiego tematu,postanowiłem ze ja to zrobię.

Właśnie od niedawna gryzie mnie taka zagwozdka,

czy każdy kto grał na cheatach dostał bana? możne dosłownie o to mi nie chodzi,ale ja już dostałem bana ze 3 razy na maile,na mailu miałem w pyte dobrych kont a ban zawsze przychodził z full spontan gdyż wchodziły jakieś nowe boty, odpalałem i po jakimś czasie baan elo. Teraz znowu mam zacząć grac :> ale w ogóle czy warto?

Na 100% będę ściągał jakiego bota, da rade się ochronić przed banem? TE blokady HS naprawdę działają? Niech się wypowiedzą ludzie doświadczeni w tym temacie!

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Opublikowano

Tutaj nie ma o czym gadać, bo

1. Aktualnie nie ma blokady Hs.

2. Jest ona nie potrzebna jak też bana nie dostaniesz jeśli umiesz grać na cheatach.

Pozdrawiam ^_^

fea.gif

Opublikowano

Jezeli GM jest online, bana dostaniesz w 10-20min.

Jezeli offline to w 1h-2h.

Teraz metek zapisuje twoje logi. Oni maja programy ktorymi sprawdzaja logi. I juz po tobie. Wiec graj uczciwie poki nie wymysla jakiegos fajnego HS.

76561198093573641.png

Opublikowano

@up Co Ty gadasz logi to tylko od moda ( który i tak 3/4 osobom nie działa ) lub m2bob i inne exboty. A wszystkie pozostałe nie wysyłają logów... -.-

fea.gif

Opublikowano

@up Co Ty gadasz logi to tylko od moda ( który i tak 3/4 osobom nie działa ) lub m2bob i inne exboty. A wszystkie pozostałe nie wysyłają logów... -.-

Nie rob ze mnie glupka.

Jakiego hacka bys nie uzywala, to i tak GM wykryje logi dzieki HackShieldowi. Wiec jak sie nie znasz to nie komentuj....

76561198093573641.png

Opublikowano

Nie znam? Mhm ciekawe skąd to wiesz, ale ten fakt pomińmy. Czyli uważasz, że np. takiego moberhacka też wykryje? Śmiech na sali :D

fea.gif

Opublikowano

Nie rob ze mnie glupka.

Jakiego hacka bys nie uzywala, to i tak GM wykryje logi dzieki HackShieldowi. Wiec jak sie nie znasz to nie komentuj....

Po czym...

Te ktore sa napisane w pythonie to nie wykryje. Lecz wykryje wszystkie inne.

Sam sobie zaprzeczasz no, ale dobra. Peace ^_^

fea.gif

Opublikowano

A, gdybym kamermoda używał i cisnął na WaitHacku wykryją mnie ?? Czy tylko wtedy, gdy mnie zobatrzą i nagrają filmik i już banik ?

Opublikowano

ja tam jade zawsze na czitach i nigdy mnie nei złapali fishbota jedynie nie używam bo wiem ze logi sie zapisują ile łowiłem itp ;P tylko expbota ale też sie ograniczam wiesz speed hack itp ;P

Opublikowano

A, gdybym kamermoda używał i cisnął na WaitHacku wykryją mnie ?? Czy tylko wtedy, gdy mnie zobatrzą i nagrają filmik i już banik ?

Logi wysyła i tak już teraz. Konto zresztą za niego miałam zbanowane ;)

fea.gif

Opublikowano

Postawiłem dzisiaj fishbota na PL'u i co? Złowiłem może 2 rybki i Konto Zablokowane... 20 malzy poszlooo...

Fishbot ten od m2bob.

Opublikowano

ja korzystam fishbota od kamera i nie ma bana a fishboty nie maja przerwy nawrt i stoja juz bodajże 50-60 godzin

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

ja cisne juz od 2 dni na m2bob i bez bana normalnie gm byl i nic se łowilem na fb puzniej expile dzis mam na 2 kontach po 30 lvl

Opublikowano

nie wiem jak wy to robicie ale na M2bobie lowie od ok 2/3 msc i bana dostalem tylko raz bo GM mnie zlapal :D a za logi nic , zdazylem tez wyexpic przez ten czas ok 30 kont 30/35 lvl'owych, na modzie tak samo gram bardzo dlugo i zaa logi bana nigdy nie dostalem, od 3 tygodni expie w v1 i innym kontem w v2 na waithacku a bana nie mam do tej pory. Jezeli uzywasz hackow/botow z rozwaga to szansa na bana jest bardzo mala ( musi cie ktos nagrac albo gm zlapac co rzadko sie zdaza )

Pozdro Tape ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...