Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Uwaga na "Młot Moderatora" - banowanie

lukasnfs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj się dowiedziałem przez Facebooka na angielskiej stronie Nfsa Worlda że Nfs World Będzie banować wszystkie konta które dopuściły się cheatowania i hackowania gry . Dlatego was ostrzegam uważajcie z cheatami bo mogą was dzisiaj zbanować na Nfsie . Powodzenia !!!

Opublikowano

O kurde mac to będe miał problemik. Teraz bedzie trzeba grać ostroznie bo duzo kasy wladowalem w nfs a szkoda by bylo gdybym dostal bana :(

Opublikowano

kiedy ja o tym slyszalem juz tak dawno ze szok, cos watpie ze oni to zrobia o ile im liczba graczy spadnie ?? a co z ruskimi ?? ich to wszystkich zlikwiduja ??

Opublikowano

Więc najlepiej ci co mają nabite 500 dni lub wyżej lepiej niech je zresetują bo jak EA zobaczy to bedzie pewno Banik :D

Opublikowano

Tak z drugiej strony glópie ale to jest wina właścicela konta.

Skoro wsadza tyle kasy w konto i jeszcze gra na hackach to sorry bardzo dostanie bana i tyle będzie.Głópota ludzka nie zna ganic.

Opublikowano

Nareszcie :3

Gra nie będzie już taka łatwa, nareszcie będzie normalna rozgrywka i rywalizacja :)

Btw, pewnie będzie tak jak z kanionem -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dzisiaj się dowiedziałem przez Facebooka na angielskiej stronie Nfsa Worlda że Nfs World Będzie banować wszystkie konta które dopuściły się cheatowania i hackowania gry . Dlatego was ostrzegam uważajcie z cheatami bo mogą was dzisiaj zbanować na Nfsie . Powodzenia !!!

Gdzie to przeczytałeś?? Daj jakiś dowód.

Opublikowano

Ja jeszcze bana nie mam, a nabiłem ten 50 lv w 15 minut :D głupotą jest to, że ładujecie speed boosty na konta na którym hackowaliście ^^ gratuluję, a i bany lecę na zawsze więc ostrożnie..

Pewnie jutro jak wejdziecie do gry to ban :)

//Ale po co spam?

Opublikowano

hehee resetujemy dnia do pierwsego :* dzis nie zbiore i o 2 do 1 dnia spdne hihi

/spadne*

ale tak naprawde jak maja tyle osób sprawdzić poazatym te hacki to maja blokady przed hs co sie martwić

Gdzie to przeczytałeś?? Daj jakiś dowód.

miki nie jedz teraz na tranierze bo mam cie w frends i leci mi ze szok ale dobre ci czesci dropia gz ;D
Opublikowano

Nie chcę być chamski ale cieszę się z tego powodu. Przez takich kretynów nie można sobie pojeździć na torze "Rosewood Park Loop" tam się aż roi od hackerów. Mam 25 lvl i ani razu nie przegrałem wyścigu ta presja wywołana przez hackerów jest irytująca.

Opublikowano

Tak czy siak bany muszą być bo grać się nie da z hackerami,ale to już trudno.Pobanują to i tak pojawią się następni.

Nie ma po co drążyć tematu dalej bo jest wyjaśniony i nie ma co więcej w nim pisać,a jak ktoś napiszę polecą warny.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

banowac ale takich co przeszkadzaja innym a nie tych ktorzy dropia czesci co prawda jest to zle ale jak byly stare skille to dropilo czesciej wprowadzili nowe to jest ciezko wydropic 1 przez kilka dni przynajmniej ja tak mam i jeszcze te boosty byly by tansze stare ceny to by gracze z pewnoscia nie wynajdowali jakis bootow itd by dropic bo by bylo stac a nie 50 k boost 200 zl no przegiecie i kolejna sprawa to ze dotad nic nam nie daja zadnych nowych map trybow nic tylko gadaja ze wkrotce daja tylko auta oczywiscie za boosty a skad brac na te auta te skille czesci sie nie dziwie ze teraz boca bo to ich wina ze tak zrobili tylko kasa i kasa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...