Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gra karciana Iluminati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&t=566691

http://kwejk.pl/obrazek/1353500/illuminati.html

Co o tym myślicie ? Ja osobiście nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych i nie wiem co o tym myśleć ^^.

Czekam na wasze odpowiedzi. I proszę bez spamu !

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Sam nie wiem co o tym myśleć. Podobieństwo jest. Wyjaśnienie też jakieś musi być. Może jakiś kurwiszon przyszłość zobaczył i na kartach narysował hehe.

Może one wcale nie powstały w 95, ale później. Chuj wie...

Opublikowano

Na youtubie jest pełno o tych Iluminatach, moim zdaniem warto nad tym trochę posiedzieć. Bardzo interesujące to jest :)

Co do gry, pograłbym :)

Poza tym na yt, właśnie też jest że różne takie rzeczy miały się wydarzyć, a ta organizacja o tym wiedziała :)

PS: Polecam też stronę "niewiarygodne.pl" tam są różne tego typu wiadomości też ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Ooo bardzo dziękuje za stronę. Poczytam sobie :D Postanowiłem czekać do tego 11 sierpnia i zobaczyć czy coś się stanie (nie wierzę w to), a resztę zapraszam do dalszej dyskusji, ponieważ jest ona marna, ale to może z powodu godziny ^^.

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Tak przeczytałem te wszystkie karty na joe, i powiem Ci że dostałem naprawdę mindfuck... Ciekawe to jest, a te karty są z 1995, więc ciekawie z WTC, PENTAGON itp.. No cóż czekać a później jeżeli coś się potwierdzi kupić karty ! :D

Opublikowano

Szukałem informacji na temat tej karty 11 sierpnia i natrafiłem na takie coś :

illuminaticardjapaneart.png

Po prawej mamy zdjęcie wieży zegarowej Wako w centrum Tokio.

Czyli prawdopodobnie, może nie chodzić o Londyn ^^

@Edit

Za 49 zł można kupić 55 podstawowych kart ^^ Ktoś chętny ?

http://www.sklep.copcorp.pl/product_info.php?products_id=77

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Amerykańce wywróżyli przyszłość. Ale ja wiem skąd oni to wiedzą. W 1986 żył w Ohaio pewien marsjanin o postaci szopa, który widział przyszłość. Kazał im to narysować na specjalnych kartach z guano nosorożca. Wtedy przyszedł Chuck Norris i wystrzelił marsjanina z powrotem w czeluść. Ale marsjanin kiedyś powróci.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

Ciekawe, nie powiem.

Jeżeli te karty są naprawdę z 95' to jest się czego bać, chociaż ja osobiście w to wątpię.

Nikt raczej nie wywróży przyszłości, czy to z kart czy to z czegokolwiek innego.

Się zobaczy.

Opublikowano

Uwielbiam czytać o Illuminat'ach :D

A co do tej gry i tej karty, to podobno chodziło o zesżłoroczne tsunami w Japonii, bo w Tokio jest podobny zegar. A pierwsze wstrząsy były o 14:55, czy coś takiego ;d

Więc wątpię, że to odnosi się do igrzysk, ale nie wiadomo .

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Również czytałem, że to może chodzić o to tsunami zeszłoroczne. A do igrzysk się podobno odnosi dlatego, że ludzie na tej karcie mają barwy olimpijskie na koszulkach. Poczekam.. a jak nic się nie wydarzy to po prostu już nigdy nie uwierzę w takie bzdety ^^.

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Ja polecam te stronke http://www.poznajprawde.net/

Co do kart, bardzo ciekawe. Pobawilbym sie w terroryste xD

Dokładnie poznajprawde.net , monitor-polski.pl , stopsyjonizmowi.com . Jest wiele ciekawych stron, wszystkie sa o wziazacej sie tematyce i ich celem jest budzenie ludzi. Iluminati opanowali praktycznie wszystko. Od rozrywki po wszelakie banki. A co do kart, to oni tego nie przewidzieli, tylko zaplanowali i bardzo dobrze i powoli wykonuja swoj plan.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nie no terroryści cały dzień jeszcze mają xD pewnie i tak nic się nie stanie, ale już wiem dlaczego w Londynie tylu policjantów i ochroniarzy ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

A ja w to nie wierzę, nie maco sobie głowy zawracać, owszem temat wciąga i to strasznie, ale trzeba go brać z dystansem. Przykładem jest ks. Natanek, przesadza :D

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Ja jebie ide kary spalic ;v

Przestraszyłeś mnie troche ale myśle że to fake a karty powstały wcześniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...