Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Płatność poprzez telefon.

Pancerniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie co do płatności poprzez telefon domowy.

Otóż na jakiej to zasadzie działa , i jak mam to wykonać.

Chodzi mi o tą metodę :

PHONE

Jak mam to zrobić , teoretycznie mam zadzwonić i w trakcie rozmowy mam wybić numer tak ?

Chciałbym , aby ktoś mi to wytłumaczył. Pozdrawiam.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Osobiście sam tak kupywałem golda i robisz tak

1.Dzwonisz na ten nr

2. Tam coś babka gada Wpisujesz ten nr ktory maz napisany (wpisujesz normalnie ) gdy wpiszesz leci ci muzyczka i co jakiś czas babka coś tam mówi

3.na stronie maz taki licznik czekasz aż się napełni i automatycznie się rozłączy ten czas telefon może sobie leżeć na boku itp

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

@2up Dziękuje za pomoc. Like i 5 na profilu.

@up Gówno mnie to obchodzi , prosiłem o informacje dotyczące tej metody , nie co jest tańsze.

Do zamknięcia.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

@2up Dziękuje za pomoc. Like i 5 na profilu.

@up Gówno mnie to obchodzi , prosiłem o informacje dotyczące tej metody , nie co jest tańsze.

Do zamknięcia.

Prosiłbym dać mu ostrzeżenie, nikt tutaj chyba chamstwa nie potrzebuje? Kolega chciał Ci pomóc, doradzić...
Opublikowano

Z tego co wiem, przy zamawianiu golda przez telefon są naliczane dodatkowe opłaty, których WG nie uwzględnia, zamiast 16 zł ludziom brało 23 zł. Były tematy o tym na forum WoT'a.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Z tego co wiem, przy zamawianiu golda przez telefon są naliczane dodatkowe opłaty, których WG nie uwzględnia, zamiast 16 zł ludziom brało 23 zł. Były tematy o tym na forum WoT'a.

Kupowałem golda już chyba 30razy za pomocą Phone i zawsze tyle ile było napisane tyle brało więc o co ci chodzi?

Syga by SofarGone

Opublikowano

@Up

Że to sie nie opłaca np za 1,5k golda przelewem płacisz 30zł z groszami a np przez telefon masz 1250 golda za 30zł, a takie DaoPay też jest przez telefon, ale płacisz jak za przelew czyli bardziej się opłaca.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kolega nie Pytał was co jest opłacalne zapytał się o to jak to zrobić ja mu odpowiedziałem więc sądzę że spam jest tutaj nie potrzebny myślę że temat do zamknięcia ;)

Syga by SofarGone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...