Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mapa 5-3

MrKris7100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kłopot, otóż za każdym razem gdy wlece na 5-3 nie potrafie z niej wylecieć i muszę dedać po lewej stronie jest ściana z min mam przez nią przelecieć bo chyba innego wyjścia nie mam. Wiem pytanie głupie ;P Proszę o szybką odpowedź.

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Staraj sie obmijac miny i gdy masz malo hp to sie napraw,najlepiej jest leciec na niewidce bo wtedy alieny nie dręczą.A co do dedania to niemusisz tego robic,po lewej stronie na minimapce masz teleport,gdy przez niego tepniesz to wskoczysz na 4-4 przed bramka swojej firmy

Opublikowano

Tak po lewej stronie są miny i musisz przelecieć przez nie... za minami masz takie jakby kamienie i tam są 3 teleporty dla każdej formy po jednym :) Z tej mapy wyskakujesz na 4-4 w pobliżu swojego tp na 2 gale ;)

Opublikowano

OK thx czyli lecieć przez miny a lecież przez miny= dead :D thx za pomoc temet do zamknięcia

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...