Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

truta

zabcia33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam trute+6 sr 29 kd+4 i mnie to troche wkurza ze male sr;d i mam zamiar kupic trute +2 sr 34 i ja robić opłaca mi sie to?? czy to tak wielka różnica?? czy juz lepiej ta sr 29 robic?

Opublikowano

Dla mnie bez sensu. Różnica nie wielka. A jeszcze nie wiadomo za którym razem wsadzisz do tej drugiej kamyki i zrobisz ją na co najmniej +6.

Opublikowano

Nie opłaca Ci się to tak jak pisał kolega wyżej. Jest +2, takie średnie to raczej bodziami czyli już kasa niżej, później KD, i ulepszacze. Już lepiej byłoby kupić zmianki, albo wydropić

Opublikowano

Nie warto marnowac kasy dla kilku dmg. Ta truta co masz to ją zostaw.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nic Ci ta różnica sr nie da. Zostaw sobie i ulepszaj :D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Co będzie gdy nie walnie na +7? Radzę stopniowo ulepszać ją na +9 i będzie zadowolony z efektu.

josemousignature.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...