Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IMHA vs ŁOWIENIE

Fernos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaje mi sie, ze dwie postacie na FB beda lepsze. Zarobek w m3 jest niepewny. Czasem godzinami nic nie leci, a jesli juz poleci to jakas kupa. Na FB masz gwarantowany zarobek.

Opublikowano

Pewnie na tych exp botach, nie wiem jak się to dokładnie nazywa.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Arcymistrz
Opublikowano

Pobierz FB od Kamera, blokuje on HS, znaczy uniemożliwia wysłanie logów przez co jest niewykrywalny, ale GM może Cię sprawdzić.

Opublikowano

@UP

Nic na 100% nie uchroni go przed dostaniem bana za logi... Niby blokuje na 100% a ch**a prawda. Blokowałem tym a po paru godzinach nagle mnie logło wbijam do gry a tam Twoje konto zostało zablokowane nie było zablokowane przez GM'a tylko przez logi jak się dowiedziałem. Więc tak czy siak jak masz pecha to dostaniesz bana nawet jak to po blokujesz...

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

To musiałeś się dać w chuja zrobić przez GM, bo wątpię, żeby tak szybko doszły logi, ja dopiero dostałem bana za logi po 2 tygodniach. Jeśli nie potrafi się używać dobrze tego hack'a to tak bywa. On nie blokuje jest poprostu niewykrywalny, przez co tylko mógł zbanować Cię GM ;).

Opublikowano

a macie jakiś pomysł jak masowo wbijać 30 lvl. Używając bota wbijam 3 30lvl dziennie. Ale zajmuje to cały i dzień i pochałania mnóstwo roboty.

Arcymistrz
Opublikowano

Możesz poprostu zrobić okresowe eq do +6 od 1 lvl i później broń na 15 +6 i na 18 zbroja +6 i tyle do 30 Ci starczy, do tego potrzebujesz albo easymetin2 albo m2bob ale premium, bo tak to możesz tylko 2 naraz. To jest PL, szybciej nie wbijesz ;D

@2k postów :D Writer ! ;D

Opublikowano

myślałem nad czymś takim:

wbić postać 35lvl-bojowiec + eq +6-7 (w tym RIB) expić postać do 5 lvl i jak się uzbiera 5 takich 5lvl postaci to na BO robić grupę i expić. 5 postaci expionych na BO przez mocny 35 lvl. Sądzę że w 6-8 godzin bym te pięć postaci wyekspił.

Arcymistrz
Opublikowano

No nie wiem ... Możliwe jednak trochę to moim zdaniem bardziej kłopotliwe i napewno nie zajmie tak mało czasu. Z lvl jest coraz mniejsza różnica i też dzielisz expa na 7/9 osób

Opublikowano

Expić Ci tak nie polecam bo na to strasznie dużo czasu trzeba i to jest nudne. Lepiej sobie postawić te kilka botów (Kup premium jak chcesz dużo zarabiać) i niech boty sobie expią ;) stawiasz rano popołudniu już masz 30lvl'e i mogą stać na fb na całą noc rano zabierasz z nich drop i bana mogą dostać :) Zrobi się nowe^^

PS: Wiem, wiem chaotycznie napisane bo nawet ja bym się nie rozczytał ale jest 2;30 prawie ^^

@EDIT

@Up

To musiałeś się dać w chuja zrobić przez GM, bo wątpię, żeby tak szybko doszły logi, ja dopiero dostałem bana za logi po 2 tygodniach. Jeśli nie potrafi się używać dobrze tego hack'a to tak bywa. On nie blokuje jest poprostu niewykrywalny, przez co tylko mógł zbanować Cię GM ;).

Ale ja cały czas byłem przy kompie, pisałem z innymi co łowili obok... więc w chu*a się raczej nie dałem zrobić bo żadnego GM'a nie było. Co do tego czy się go potrafi używać czy nie: A jak niby miałem go źle obsługiwać? Zrobiłem wszystko wg tut'ka normalnie łowił było git a tu nagle log i bb.

Opublikowano

@up kupił bym premium ale szkoda kasy mi trochę ): Ale teraz gdy mam fischa od kamer moda to co noc (i w dzień też) będę mógł m2boba na expienie ustawiać. Wgram jeszcze DMG hacka i jazda. Apropos wiecie czy ten dmg hack z forum działa? (na forum są trzy dmg hacki, wiecie które działająa które nie?)

Opublikowano

Co do DMG to nwm który działa a który nie.

No tak ja też nie wydaje kasy na grę ale jeśli Ty chcesz szybko zarobić to czasem opłaca się wydać te parę złotych a później mieć większy zysk (Jak bd sprzedawał konto czy cuś ) :D

PS: Ja zwijam w kime. Dobranoc wszystkim :)

Opublikowano

Ustawianie Botów jest zbyt ryzykowne w "tych czasach", więc radzę porobić już te botki prędzej do imha.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

lepiej noobku odinstaluj metina ;)

Ludzie pisza ile na PL syfu a sami doradzaja takim koksom hehe

The-West-728x90_pl_PL.jpg
Opublikowano

@up.

po1. MultiPlayerCheatsForum.pl nie pasują hacki więc po co się wypowiadasz?

po2. kasę zarabiam nie dla siebie ale tylko po to aby wystawić ją na allegro żeby potem osoba twojego pokroju mogła je kupić za wyskamlane od mamusi pieniądze.

po3. Ja mam 16 lat i chce zarobić. Gdy ty zrozumiesz że skamlenie kasy od rodziców to nie wszystko, ba skończ szkołę podstawową wtedy pogadamy. Jeżeli bardzo chcesz rozmawiać to wyjdź chociaż z nauczania początkowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...