Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Kogo mi polecicie ?

Exast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TOP:

vlad - nie ma many, gdy kupisz hextecha i grasz pasywnie to możesz siedzieć na topie w nieskończoność.

ww - jego ograniczeniem jest mana, ale również gdy ma tylko mane może siedzieć na topie ile chce.

volibear - pasywka pomaga w utrzymaniu się na lini, jeden z twardszych solotopów, gdy masz dużo hp z "w" potrafisz walnąć za 1/3hp+.

yorick - to samo co warwick, gdy masz mane siedzisz na topie ile chcesz, a oprócz tego on zjada wszystkich na topie.

renekton - duży dmg w early, dość twardy, dość sporo może się utrzymać na solo, słabnie w late.

shen - nie ma many, bardzo twardy, nawet ładny sustain z "q"

AD:

graves - dzięki pasywce jesteś dość wytrzymały, a po 6lvl masz olbrzymi burst.

A co do tego, żeby nie wracać do bazy to potrzebny ci jest support typu soraka/sona.

Opublikowano

Ja bym Ci polecił Tryndę w brew pozorom dobry przeciwko bohaterom duża wytrzymałość, fajny DMG możesz się leczyć pierwszym skillem więc nie musisz co chwila zapylać do bazy. W dodatku jest tani to za resztę kupiłbyś sobie jeszcze jakiegoś championa czy runy.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Opublikowano

To tak.

Grałem na pbe Vladimirem i Yorickiem, i kompletnie nimi nie ogarnąłem, więc ich zakup odpada.

Shena również nie ogarniam i nie wiem o co chodzi z tym sustainem.

Trynde mam kupionego i jest to jeden z moich najlepszych championów.

Olafem również mi się fajnie gra.

SunzykPL

League of Legends player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...