Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń dla Bma - AV2

FakJe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do wyboru następujące bronie:

szpon +9 bony mogę wsadzić 15 int, 25 diabły kryt etc. z kd +5 potwora szycia powtórki.

fms sr +40 lub umki +15.

Czym będzie lepiej expić w av2 ? ogólnie wybijam wojowników z konia, potem schodzę i mistyków/łuczników wybijam hitami i skillami. ogarniam tym sposobem z fmsem sr 37 średni spot seatou ;x a potrzebuje trochę więcej więc dlatego pytam. za sensowne odpowiedzi lajki oczywiście. ;)

Opublikowano

Szpona to sobie zostaw na pvp.

Do expa radzę fms śr 40. Tak jak grasz teraz to jest dobrze.

Jak byś miał fms z um, sądzę że byś padł zanim ubił wojów.

Najlepiej to nieodpychanie z konia fms 40+ i jedziesz, nie musisz schodzić z konia :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Szpona to sobie zostaw na pvp.

Do expa radzę fms śr 40. Tak jak grasz teraz to jest dobrze.

Jak byś miał fms z um, sądzę że byś padł zanim ubił wojów.

Najlepiej to nieodpychanie z konia fms 40+ i jedziesz, nie musisz schodzić z konia :)

Akurat gram na takim privie że szpony stoją w sklepie i nikt ich nie kupuje, mam 2 do pvp tylko pytam czy taki z kd'kami do expa byłby dobry :D

dobra jak skołuje kamer moda to pokombinuje z tym nieodpychaniem, lajk leci czekam na inne opinie ;)

Opublikowano

Moim zdaniem FMS dużo lepszy i to jeszcze z takim sr. Spróbuj wlepić kd potwora do niego.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Trutka odpada, nikt jeszcze na serwerze nie ma, ale luuzik tak jak Dash radził fms sr 40 i nieodpychanie z konia i exp wyśmienity. do zamknięcia :)

@down

napisałem, trutki na serwerze nie dostanę.. problem już rozwiązany, expie na innej mapce więc do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...