Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Gildią Na VirtualMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna gram na serwerze VirtualMt2 i chciałem tam zrobić gildię ale nie mogę próbowałem na modzie od Kamera ale stworzoną gildię usuwa

Dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

A masz lv taki jak potrzeba, kase i czy nie istnieje juz taka nazwa gildi ?

@edit A normalnie próbowałeś w sensie nie przez moda? Bo niektóre serwer blokują tą możliwość ;)

fea.gif

Opublikowano

Gildie od 1lvl mozesz zrobic jak masz 200000 yang czyli 200k. W eq musisz tyle miec. Jak nie masz to nie zrobisz gildii.

Jesli sie nie uda z 200k zrob z 1kk. Jesli tez sie nie uda, to znaczy ze maja zabezpieczenia :/

76561198093573641.png

Opublikowano

Nie ma możliwości założenia gildii poniżej 130 lvl tak samo jak przebywanie na mapie z ograniczeniem lvl. Skrypt odpowiadający za to stale monitoruje lvl lidera gildii i jeśli lider nie posiada minimum 130lvl gildiia jest usuwana.

Opublikowano

2 tygodnie myślałem jak to rozgryżć w końcu się udało założyłem gildię na 1 lv. Nie powiem czym to zrobiłem jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć pisz na gg 37655680

Sprzedaje też yang na EliteMt2, PandoraMt2, VirtualMt2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...