Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Serwerem Hamachi - Wywala

:.Bialy_miS.:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj postanowiłem postawić sobie serwer z pomocą mojego ziaam ( Chippiego ) Lecz go nie ma tak czesto jak mnie.

Wiec chciał bym prosić o pomoc. Więc postawiłem serwer wszystko cyk cyk działa loguje się, kk robie recznie konto koledze przez navicata.

Wchodze, kk ja sie loguje, daje koledze lunchera ( chyba kamer moda ) sam go też mam ja moge wchodzić.

Dobra kolega się loguję, włacza postać Iii ? Tak jak wiele postów na tym forum WYWALA GO O LOL Itp...

Próbowałem poczytać troche na forum , Jakies dodanie portów itp, lecz nic nie pomoga.

W portmap mam dodane kilka portów ale z koncówka .100 i nie wiem czy ma być z .100 czy z taką jak IP.

Pozdrawiam i czekam na pomoc

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@UP

Czekam na pomoc

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...