Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][100 Slotów][Igrzyska Śmierci][Survival+Frakcje][TS3]PowerCraft

Matimaster55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngPowerCraftDiamond_%28Gem%29.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 178.32.204.5

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival+Frakcje

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 100

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

de2zjo.gifWersja: 1.3

1337427260-U363900.png

SurvivalGames,Factons,AuthMe,AntiCheat,WorldEdit,WorldGuard(na cuboid na spawn)

1337427292-U363900.png

[Założyciel]aoihoshi55

[Założyciel]1Wiechu1

[Administrator]ViktoryPL

[Administrator]DamDanPl

[Moderator]OstryJakKaktus

(Rekrutacja zamknięta!)

1337427314-U363900.png

PowerCraft posiada własny serwer TeamSpeak 3: 178.32.204.5 (pod takim samym ip)Oraz Strone http://powercraft.redcraft.pl/ (obecnie w wazie testów)

Na serwerz jest na razie tylko 1 Mapka z Igrzyskami,potem zostanie dodane więcej.

Jest to trochę urozmaicony Survival,gdyż jest dostępne na spawnie posąg świni z której wylatuje mięso,a także działa komenda /kit tools

Opublikowano

Serwer jak każdy inny - żyje od wczoraj i umiera 2 dni później. Administracja bawi się graczami (dziury, tp, kicki). Plugin "Igrzyska Śmierci" - fajna sprawa, można się fajnie pobawić (jak za dawnych lat na podwórku ^_^), ale za to admin kickuje z igrzysk "Bo trwaja zbyt długo" - 2-5 min max.

Opublikowano

Serwer jak każdy inny - żyje od wczoraj i umiera 2 dni później. Administracja bawi się graczami (dziury, tp, kicki). Plugin "Igrzyska Śmierci" - fajna sprawa, można się fajnie pobawić (jak za dawnych lat na podwórku ^_^), ale za to admin kickuje z igrzysk "Bo trwaja zbyt długo" - 2-5 min max.

Wiesz nie chcę nic mówić ale ty sobie grasz ludzi 20 czeka no to co się dziwisz...a i trwało wtedy 20minut minimum

@ref

Opublikowano

Przydałoby się więcej chętnych ludzi, albo wręcz tłumy ludzi na Areny :), wiecie może dlaczego mam straszne lagi na Arenie 2 ? bo na innych nie mam. ;(

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Pewnie jest to spowodowane tym że Arena 2 została dzisiaj dodana a Arena 1 wcześniej i ci się pewno na niej lepiej świat wygenerował to kwestia czasu na pewno ci się poprawi później gra na Arenie 2.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale nie mogę wejść, nic nie wyskakuje po prostu jakby serwer nie działał.

Ps. może byś tak wersje podał? nie każdy potrafi "czytać" w myślach

Opublikowano

Serwer naprawiamy powinno być mniej lagów i brak restartów ;)

Nie wiem dlaczego ale nie mogę wejść, nic nie wyskakuje po prostu jakby serwer nie działał.

Ps. może byś tak wersje podał? nie każdy potrafi "czytać" w myślach

Dzięki za info już dodałem

Serwer ma już dosyć restartów dlatego mamy przerwę techniczną i jak skończymy ją napiszemy tutaj ;)

Opublikowano

Nie działa aktualnie, a szkoda ;)

Gdyby nie baardzo niski poziom ortografii adminów i wielu "dorosłych" graczy byłoby jednak znacznie lepiej...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer został zaatakowany przez Hackerów jednakże byliśmy na to przygotowani - kopia mapy+pluginów,hakerzy zbanowani.Serwer został naprawiony z lekką cofką.

Gdyby nie baardzo niski poziom ortografii adminów i wielu "dorosłych" graczy byłoby jednak znacznie lepiej...

Wiesz jeden Admin który ma 16 lat a nie ogarnia LEKKO ortografii to nie znaczy że serwer jest kiepski...a po za tym jak Admin nie ogarnia ortografii to nie znaczy że jest zły.
Opublikowano

@ref

Moze ktoś podać ip ts3 bo nie widze T_TxD

Serwer spoko ale Jeden admin mi nie przypadl do gustu przez swoje zachowanie ;/

Serwer TeamSpeak 3 jestes pod takim samym adresem jak ip serwera.Można podać nick admina który panu/pani nie przypadł do gustu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...