Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3] Gry na PS3.

Konczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy forumowicze!

Otóż chciałem zakupić PS3, ale nie jestem na tyle bogaty by płacić po 70-250zl za gry więc mam takie pytanko.

Jak to jest z dzisiejszymi wersjami softów PS3 po przeróbce że można grać na piratach?

Moje drugie pytanie brzmi jak taką piracką gre zainstalować na pirackiej wersji softa PS3.

Opublikowano

PS3 nie opyla się piracić. Nie zrobisz potem na niej nic, poza graniem. Do neta nie podłączysz, bo będzie Ci pluło błędami jak osoba z ślinotokiem.

Jak chcesz piracić konsole to pirać xbox'a. Chodź wiedz, że przerabianie zabiera Ci największą przyjemność z grania - granie multiplayer.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie rób tego, lepiej kupić już z przeceny lub używkę niż przerabiać ps3, po prostu psuje się i się nie opłaca. Przerabiać to radzę Ci xbox'a, ale i tak go nie posiadasz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W Polsce bardzo rozwinięty jest rynek gier używanych oraz rynek wymiany gier.

Innymi słowy mówiąc pisząc Inwestujesz powiedzmy 100 pln w chodliwy tytuł - ogrywasz go, a następnie selasz, lub wymieniasz. Robisz błędne koło, ograsz 10 gierek +/-, a do tej 100 dołożyłeś max 30 pln ;o. Sam tak robie, gdyż również nie stać mnie, żeby kupować przynajmniej jedną grę miesięcznie za 100 pln :x.

Również nie polecam przeróbki. Konsola jest bardziej awaryjna - stary soft, cos około 3,66 (aktualnie mamy 4.21), czyli w większość nowych gierek nie pograsz. Nie wszystko co zaśsiesz z neta śmiga ;/. Często masz black screen, albo błędy .

A żeby odpalić piracką grę wystarczy nagrać ją na pendrive/ dysk zewnętrzny (podłączony do konsoli kablem usb) i odpalasz z menu tak jak normale gierki ;x.

Opublikowano

Stracisz konsolę, lepiej kup używane gry.

Nie podłączysz do neta ani nic, sam chciałem przerobić ale zrezygnowałem jak zobaczyłem co kolega miał.

Normalnie błąd za błędem.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Gry nie są aż takie drogie.Jest wiele przecen w których kupisz grę z 140zł na np.70zł.Możesz też kupować gry używane ale tylko single player,bez multi bo pewnie kod do sieci został użyty.

logo1.png
Opublikowano

I tak korzystniej jest korzystać z rynku wymiany między graczami ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...