Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Broń na perma

DjSkOrPiOn88

Broń na perma  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze ?

• M416 CQB
      9
    • P90TR
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jutro kupuje broń na perma i nie wiem co wybrać

m416CQB

czy

P90TR

jestem bardzo dobry na bliski dystans dość słaby na snajpy dobry na średni ale wydaje mi się że p90 będzie najlepsze na bliski dystans jednakże CQB jest dobre na kazdy z tych dystansów tak mi się wydaje.. piszcie co o tym sądzicie

sygna2.png
Opublikowano

cqb, lepiej sie gra + na ft dobre

i na czat lepiej nie patrz jak kupisz cqb i kogoś nim zabijesz

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Jeżeli miałbym już ostatecznie jakąś z tych brać, to wybrałbym CQB, bo to AR i jest bardziej uniwersalny, dobry również na średnie dystanse, a TR'ka tylko na bliskie.

Chociaż ja radzę zamiast CQB wziąć M6A2-SRT, równie dobra jak CQB i dość niewiele osób ją ma w porównaniu do CQB.

Opublikowano

Zależy jak chcesz grać na małych mapach brałbym P90TR, a jak chcesz grać na większych brałbym M416 CQB ;)

Opublikowano

Gram w tą grę 2 tygodnie. P90 zagrałem kilka razy i po moich odczuciach nie jest to taka dobra broń. Ma duzy odrzut i średni dmg. Nie przekonałem się do tej broni więc uważam, że M416CQB jest lepsze.

Opublikowano

głównie chodzi o mapy : oil rig (najbardziej) two towers junk flea

Oil - CQB

junk - TR

Towers - CQB.

To jest chore, że my mamy wybierać za ciebie broń. Przecież, to nie ma różnicy czym grasz. wystarczy mieć odpowiedniego skilla .

Jeżeli już, tak bardzo zależy co na opinii, to ja brałbym TR-ke. Miałem ją na miecha, i ostro kosiłem .

9368_gold.png

Bywalec
Opublikowano

CQB, ale jak się dzisiaj przekonałem to tym też trzeba umieć grać. :D

Mi się fajnie tym gra i fajnie banie na CW lecą. Jak będę miał wolne nx to sobie na perma kupię

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Pba sprzedałeś Cobre? heh xD

@top nie kupuj NX grałem w ten shit dobre 4 lata wydałem dobry tysiąc

ja z tym skonczyłem

zeby nie bvylo ze spam to bierz cqb

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

wybrałem p90tr i ciesze sie ze to wziolem kosy lecą :P dzięki za rady temat mozna zamknąc ;)

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...