Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 5 slot hack

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obecnie mam dwie bronie , które mi się podobają i są u mnie na równym miejscu. Jest to : Galil (30dni) i Aks74u (30dni).

Zawsze przed rozpoczęciem gry mam dylemat ; nie wiem co wybrać .. Dlatego też pytam o hacka , który pozwala na darmowy 5 slot . O co konkretnie mi chodzi? A o to czy za owego hacka dostane bana. Proszę darować sobie komentarze typu : hack to hack zawsze będzie ban . Wolałbym konkretnego uzasadnienia , dodam że kolega wspomniał że bana raczej nie będzie . Wynagradzam lajkami . Pozdrawiam

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jak Cie wykryją to bd ban ;) właściwie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie "hack to hack" każdy hack to łamanie zasad gry a za to jest ban ;) chyba ze bd miał szczęście i Cb nie wykryją ;)

Up szybszy ;)

hmm "nikomu nie przeszkadza" .... są neo kidy którzy są gotowi zbanować za to ze ich zabiłeś na laggu a co mówić o hackach xD

Opublikowano

Owszem , ale chodziło mi o to czy takie hacki wykrywa hs. Jak nie to mogę grać bez obaw , bo jak mogli by potwierdzic , że mam takowego hacka?

PS - Jeżeli ban to na ile dni/miesięcy/lat ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

HS rzadko kiedy wykrywa samego cheata z 5slotem, no chyba że jest patch. Żaden gracz nie zraportuje Cię za sam 5slot (chyba, że zajdziesz mu mocno za skórę). Na 5slocie możesz według mnie grać bez obaw, lecz pamiętaj cheat to cheat :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

No dobrze , ale z twojego postu wynika , że wystarczy kogoś zraportować , żeby nexon to sprawdził . Wydawało mi się , że potrzebują dowodów , ale ok spróbuje . Mam jeszcze jedno pytanie jakbym dostał bana to na ile dni/tygodni/miesięcy ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

PERM :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano
Wydawało mi się , że potrzebują dowodów

Tak działało G1. W sumie to oni nic nie robili. A jakie zasady ma nexon tego nie ma nigdzie konkretnie napisane. Sprawdzić zawsze mogą nawet po raporcie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

No dobrze , ale z twojego postu wynika , że wystarczy kogoś zraportować , żeby nexon to sprawdził . Wydawało mi się , że potrzebują dowodów , ale ok spróbuje . Mam jeszcze jedno pytanie jakbym dostał bana to na ile dni/tygodni/miesięcy ?

Bo potrzebują dowodów. Za sam raport nie dostajesz bana. Takie tickety bez dowodów są często odrzucane dlatego jest tyle hackerów.

Opublikowano

hmm moim zdaniem wystarczy raport a oni mogą to sprawdzić w logach ;) lecz ja nie znam ich systemu i mogę sie mylic.... jak masz jakieś pro konto to lepiej nie graj na 5 slocie... a jak jakieś słabsze to graj śmiało bo za 5 slot banują raz na sto albo i jeszcze rzadziej... tylko pamietaj hack to hack ;)

Opublikowano

Mam 15 level i myślę , żeby na 16 levelu kupić premke . Więc 5 slot hack potrzebuje jakoś tak przez 7 dni . Proszę o linka do downloadu

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...