Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Poziom gry wymiata.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale czemu ma służyć ten temat ?

Mamy napisać: 1. ale noob... 2. dobrze zrobił.

IDK.

Tak było, jest i będzie i nic na to nie poradzisz.

Ja grałem dzisiaj grę co w przeciwnym teamie było 4 afk od początku.

Opublikowano

no i co z tego ? taka gra zawsze są nooby ja miałem w rankedach 5/2 i teraz mam 5/6 bo takie nooby ale sam tez nie jestem pro poniewaz mozna gre wycarrowac i pomoc swoim

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Czemu ma służyć ten temat? Każdy trafia na trolle i kidy. Z komentów niektórych kumpli którzy spadli na samym początku na 1000- to tam dopiero jest ciekawie, nie narzekaj a carruj. Użalając się nad sobą nic nie zdziałasz. Co prawda ja z elo więcej niż 200 nie spadłem i aktualnie nie jestem w hell, ale kumpel mial 800 coś bo przejebał pierwsze mecze, jednak po ciągłym carrowaniu kennem wyszedł na 1450. Jak na taką różnicę to dużo do tego dochodzi ta różnica że wcześniej stracił dużo elo (Teraz ma ponad 60 więcej winów niż losów na rankedach).

Pamiętaj zawsze zdarzają się trolle i tego się nie da ogarnąć, jednak możesz starać się carrowac gry.

Opublikowano

Skończ pisać takie tematy.. To już kolejny temat w którym płaczesz z jakimi to noobami grasz, jacy oni są źli.

Jeśli robisz to stwórz normalną dyskusję, napisz jakiś wstęp wprowadzający do niej, a nie że dajesz ss i piszesz "omg mam noob team".

Opublikowano

Jeżli chodzi o temat to tak wyrwany na siłe troche, ale jeżeli chodzi o gre jest zaj*****a

Opublikowano

Riot powinien wprowadzić tak jak gra Dragon Ball w chinach chyba ,że trzeba pesel wpisac i ze od 16 lat mozna grac.ograniczylo by to w znacznej czesci Dzieci :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Opublikowano

Cry me a river.

Nikogo to nie obchodzi. Ja jakoś mam trolla (ale takiego prawdziwego) w swoim lub przeciwnym teamie raz na 4-5 miesięcy.

Ale wiecznie jest płacz, że ja jestem pro ale przegrywam przez noobów. Z takim podejściem nigdzie nie zajdziecie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Skończ pisać takie tematy.. To już kolejny temat w którym płaczesz z jakimi to noobami grasz, jacy oni są źli.

Jeśli robisz to stwórz normalną dyskusję, napisz jakiś wstęp wprowadzający do niej, a nie że dajesz ss i piszesz "omg mam noob team".

Zabronisz mi pisać takie tematy ? Od tego jest dział LEAGUE OF LEGENDS.Widzę że za dużo siedzisz na komputerze radzę wyjść na pole.Zabronisz mi płakać że gram z noobami?Trzeba to przedyskutować.Nie musisz mi dawać 5%,czujesz się pewnie mocny co ?Nie długo będzie taka korupcja że nie będzie można nic pisać... :(

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Ty sie dziwisz ze masz srakie teamy?

Nie radze w wakacje wbijac elo bo sobie wbijesz hell albo ultrahell haha, moze ze masz 1400-1500+ tu sie zaczyna gra, jakis team play, w tym przedziale raczej nie ma plakusi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyszedł 7 min po napisaniu tego. Może jego wyjście nie jest bezpośrednio związane z tym co napisał. 7 min to naprawdę dużo. Dziwie się jednak trochę że przez te 7 min nic nie napisaliście na czacie. Niezła komunikacja w drużynie.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

up@ Pewnie sam nie masz tylu i pierdolisz glupoty.

Nie wiesz to nie mów -.- Ja mogę na spokojnie w to grać a to tobie nie pasuje mój post co oznacza ,że to ty masz mało lat

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Opublikowano

to i tak pewnie nordicftw , na north america 30 rankedow z tego może 10-5 meczy gdzie wyszła 1 osoba. A lol to taka gra gdzie odpowiednio nafeedowanym mozna wygrac to we 2 - 3 osoby.

1337

Opublikowano

Przeważnie gdy we wcześniejszej fazie gry masz większy level niż inny to ty jedziesz ich ^^ no chyba że bardziej nafarmieni są

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano
Wyszedł 7 min po napisaniu tego. Może jego wyjście nie jest bezpośrednio związane z tym co napisał. 7 min to naprawdę dużo. Dziwie się jednak trochę że przez te 7 min nic nie napisaliście na czacie. Niezła komunikacja w drużynie.

ts maybe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...