Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Balmora jak zarobić ze słabym eq lvl 87.

marcus15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio odrabiam się powoli po "ograbieniu" mojego konta z itemów. A więc mam eq dość słabe tzn : Tryton +7 kd +5 10% ludzie 12 siłą ( to sie zachowało w magazynie ) reszta to Stal +7 kd speed,uchyłka,wital +5 bony 30 wart ataku 1500 pz reszta shit, sokoła +9 nno 20 dt siła +6 reszta shit, naszyjnik kryszt duszy +6 2000 pż reszta lipa, żelak +9 20 DC reszta lipna, buty skórzane +7 2000pż,ebony +9 20% diabły, fms +9 sr 48% kd smierci potwora +5, bransa z niebianskich +6 łez 20% diabły, 10% do pż jeszcze mam insygnie wojennego dzika na 400 h i kapelusz z 10% do pż. Macie jakieś pomysły jak się wybić trochę ??? Bo z tym eq łatwo nie jest ;p. Pozdrawiam każda próba pomocy nagradzana będzie " Lubie to " jeszcze skille Aura P Wir P 3 stronne P Szarża G5 Berek G1

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Cieżko jest zarobić na 87 lv ze słabym eq ;/

Możesz próbować w red lesie na metkach 85/90

Ja polecam jednak 75 lv (postać pod exp) 2x drop i siedzieć na 7 w dt

Nie chwaląc sie potrafie z jednego takiego dt wyciągnąć 400/500kk

Naprawde polecam

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/659563-nie-wiesz-jak-zarabiac-zapytaj-tutaj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...