Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY!

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem konta premium.

Mianowicie mój problem polega na tym że nie widzę swojego skina, nikt go nie widzi. Wszystko było ok do dzisiaj. Reinstalowałem Minecrafta, resałem PC'ta, usuwałem .minecraft. Nic nie pomaga.Proszę o pomoc !

Opublikowano

Na serwery only premium możesz wchodzić? Ktoś może Cię okłamywać, że nie widzi. Także musisz trochę odczekać, parę razy wyłączyć i włączyć mc aby skin się pojawił.

Opublikowano

Albo zrób to co @up piszę, czyli ponownie wgraj skina. Albo czasami jest tak iż on się ładuje długo, lub się zbuguje i nie załaduje na serwie - przez bug na respawn. Chociaż też można podejrzewać minecraft.net - gdyż ostatnio mieli niezle problemy. Częste rozłączanie z serwerami, offy etc. Popróbuj i zdaj relacje! :)

Opublikowano

-Wgraj ponownie skin'a

-Odczekaj troszkę po ponownym wgraniu - miałem tak przed wczoraj [wgrywałem,wgrywałem, dopiero za 2h skin już był]

-Czy skin jest w dobrych wymiarach? [ no wiesz o co mi chodzi czy zgadza się te ustawienie ] = nie wiem jak to powiedzieć xD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...