Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Wolna prędkość pobierania i wysoki ping.

Kejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj podczas oglądania filmów na yt zauważyłem że dość wolno się one ładują. Sprawdziłem prędkość mojego internetu i wyszedł taki wynik:

2110610888.png

Normalna prędkość mojego internetu to 25MB/s,a ping mam o wiele niższy. Prędkość wysyłania jest ok. Internet mam z UPC.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Na takim czymś nie ma szans na wysyłanie szybko filmów..

gratuluje glupoty <brawo> naprawde odjebales kawal dobrej roboty, nastepnym razem przeczytaj a potem pisz kibicu smiesznego realu. Powinieneś na Petrochemie Płock łazić a nie kibicować przydupasom. Kolega napisal ze nie wie co ma z netem a ty co innego naprawde gratuluje inteligencji.

Słuchaj

Czasami jest tak ze jak net jest nie oplacony to ten co ci tego neta daje, spowalnia go. Spytaj sie rodzicow (jak oni placa) czy nie zapomnieli czasem o tym rachunku.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mam też internet od UPC i mam 50mb/s, a w aktualnej chwili mam 0.45mb/s ;) Dzwoniłem do nich i powiedziano mi, że mają jakieś problemy ogólnopolskie???

Legenda
Opublikowano

To samo u mnie z UPC, zamiast 25 mam 0.5, mówili, że wróci do normy o 18:33, gdy dzwoniłem po 18 zmienili na 19:33, na razie stoi na 1:00. Podobne jakieś ogólne problemy.

Opublikowano

Tak mam to samo , dziś postanowiłem pobrać nba2k10 doładowałem chomika , lece 1 paczke (1GB) najpier 1h , 2, 5h i dochodzi do dzień do końca pobierania lub wgl przerywa :/ Ehhh Te UPC . Pozostaje nam czekać ..

sygnazh.png
Opublikowano

Na takim czymś nie ma szans na wysyłanie szybko filmów..

Lulz? h3h3. 10/1 starcza spokojnie na wysyłanie filmów na YT o wielkości 1GB w ciągu maks 1.5H.

@

UPC ostatnio miewa problemy.

Legenda
Opublikowano

Gadałem z ich supportem o 22:50 i mówili, że o 1:00 wszystkie będzie w porządku, a ich support jest do 23:00 wiec nic się już nie dowiemy. Pozostaje nam czekać. :<

Opublikowano

Ja borykam się z nimi od początku.

Płacimy za 30 mb a mamy 15 (1,5 mb/s pobierania). Upload o dziwo jest ok.

Fakt, dzisiaj ten problem jest chyba globalny, ale uważaj na nich.

Neostradka jak mieszkałem z rodzicami tak nie oszukiwała.

f.png

Opublikowano

Ja borykam się z nimi od początku.

Płacimy za 30 mb a mamy 15 (1,5 mb/s pobierania). Upload o dziwo jest ok.

Fakt, dzisiaj ten problem jest chyba globalny, ale uważaj na nich.

Neostradka jak mieszkałem z rodzicami tak nie oszukiwała.

30mb ?:O i tylko 1,5mb/s pobierania ? WTF ?

A miałeś normalnego neta bo się bali twoich rodziców <3

Jak może być taki wynik na internecie 25MB/s ? nie rozumiem :s

us0qo0.jpg

Na umowie mam 4mb/s i to radiówka ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Legenda
Opublikowano

2111054011.png

25m, huh? Rzeczywiście każdy kto ma UPC boryka się dzisiaj z tym problemem, mam nadzieje, że po 1:00 to minie. :D

Opublikowano

Ok widać że to nie tylko u mnie. Już jest trochę lepiej z prędkością.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...