Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]pliki serwerowe

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz mowilem mam server na plikach by taki niesmialy.Server hamachi.Pliki sa 2010 i uzywam clienta 2010.Co jakis czas mnie logalo.I znalazlem problem dlaczego.Niemoge wylaczac glowy sury tzn launchera.Jak gram swoim privie juz go uruchomie przez glowe sury to i moge tej glowy sury wylaczac.

Co mam zrobic zeby moc launcher wylaczac ? Bo jak wylaczam launcher to wywala mnie z clienta.(caly sie wylacza).Jak nie zamykam launchera to nie wywala.

Mam jeszcze dwa problem.Oczywiscie mam gma.Mam 0lv konia,a moge go uzywac.Wyglada jak kon a mozna z niego bic Oo.

I mapa m1 chunjo jest zbugowana.Gdy sie do niej teleportuje to widze czarne tlo i sie nie moge ruszac

Prosze o pomoc

ie068n.jpg
Opublikowano

pytanie nr.1 gdy grasz launcher musi być włączony

pytanie nr.2 w tych plikach domyślnie jest ustawione , że jak wchodzisz do gry (pierwsze odpalenie postaci) to siedzisz na koniu , ale umiejętności nie są rozwinięte, tak więc jak go odwołasz to już nie wsiądziesz ;d polecam poedytować itemki na start aby wszystko było jak należy

pytanie nr.3 mi się wydaje że to wina clienta , spróbuj zagrać na cliencie od Qentinios z tego tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/519963-dlpliki-serwerowe-by-qentinios/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...