Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

DragonMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcę sobie kupić komputer tak do 4k i znajomy polecił mi ten :

http://www.komputronik.pl/product/159679/Komputery/Komputery_PC/Infinity_F5_7000_W7HP64_K301_.html

W ilu fpsach będzie chodził na tym kompie BF3 ? Czy w miarę płynnie pójdzie na ultra ?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wiem że lepiej sobie złożyć i być może złożę, ale chcę się dowiedzieć jak będzie gra chodziła na tym komputerze.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Będzie chodziła ultra w 35+ fps ale nie opłaca sie go kupować za taką kase 10 razy lepsze będziesz miał

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP

Możesz podać jakieś przykłady ? Nie znam sie na komputerach a nie chcę jakiegoś gówna kupić ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Tak jak inni, po prostu nigdy się nie kupuje całego, bo przeważnie syf w nim jest, a cena bardzo wygórowana.

Jeżeli masz znajomego informatyka, to go poproś, żeby Ci coś doradził i może nawet zamówił części jeżeli ma dostęp do owych sklepów.

Ja mam kumpla, który pracuje w sklepie ze sprzętem i za każdym razem mi składa kompa w małej cenie (4tys. - 10 tys.) , a komputer (już trzeci) miodzio.

Wszystko oczywiście ze sobą współgra.

Bo na pałe wszystkie najlepszego do kompa nie możesz wsadzać, bo nie wiadomo czy właśnie będzie dobrze ze sobą kompatybilne.

Opublikowano

Będzie chodziła ultra w 35+ fps ale nie opłaca sie go kupować za taką kase 10 razy lepsze będziesz miał

głupoty, na ultra przy gtx 560? high płynnie co najwyżej

Opublikowano

@Up

Widziałeś benchmarki?

Mój radek 6770 po o/c ciągnie spokojne 30fps w ultra i full hd zobacz benchmarki to pogadamy ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja mam 30fps kiedy jest jatka :) poniżej zamieszczam link do benchmarka

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Nvidia_GeForce_GTX_560_-_nowa_grafa_klasy_sredniej-3841/strona/14367.html

Od tej strony pokazywane będą osiągi ale radze ci przeczytać od początku ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...