Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kradzież konta

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. Od jakiegoś czasu nie grałem na moim koncie. Dzisiaj wchodzę i passy oraz email nie działają.

Wysłałem ticketa z prośbą o odzyskanie.

Kilka pytań:

po jakim czasie powinni odpisać ( proszę nie pisać 12h - 78h, bo chodzi mi o dokładniejszy czas, jeżeli ktoś pisał niedawno do supportu niech powie kiedy mu odpisali )?

Jak to będzie wyglądało?

napisałem z ticketem pierwszy email oraz datę urodzenia przy zakładaniu konta

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

No po angielsku lepiej, tez tak miałem. Jak mi ukradli konto i stracilem z niego 1000 RP i 20 000 IP bo wydali na postacie ktorymi nie gram wysłalem najpierw po polsku czekałem 2 dni i nic, myślałem że nie doszło albo coś to wysłałem drugi raz, poczekałem gdzies 1,5 dnia to wkoncu wysłałem po angielsku i rozwiązali ten problem w gdzies w ok 30 godzin.

Opublikowano

Czas jest całkowicie różny w każdym wypadku. Przeważnie w ciągu dwóch dni jest już odpowiedź.

Będą chcieli jak najwięcej danych:

-stary mail, hasło, login, nazwa przywoływacza

-kiedy ostatnio kupowałeś rp

-przez co były kupowane rp

-numery telefonów lub kard z których kupowałeś rp

-ostatnie zakupy w sklepie

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

moja rozmowa z supportem z lipca trwala 3 tygodnie, po tygodniu przyjeli zgloszenie, a potem gadugadu...

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Ta, a ja kiedyś napisałem ticketa to mi po 10minutach odpisali w Polskim, więc przestańcie głupoty gadać, że to ma znaczenie... Jak akurat jest tutor jakiś to Ci odpisze, a jak nie ma to nie proste. Oni też mają swoje życie i nie siedzą jak wy głąby 24h przed monitorem, aż wam oczy schną. Będziesz musiał podać jak najwięcej szczegółów dotyczących konta, jednak odzyskanie go jest bardzo realne jeżeli faktycznie jesteś pierwszym i prawowitym właścicielem konta.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...