Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KLOCUCHOWO 1.3.1[dedyk][non-premium] survival & FB, działki,eventy,poziom=hard. Tutaj poczujesz smak przygody!

loordofdeathx2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logozgz.jpg

IP Serwera: 91.204.162.131:38457

Survival & Free Build z działkami

Premiera 9 sierpnia (dziś) ok. godziny 20.

Witaj! Opowiem ci twoją historię.

Budzisz się oszołomiony w ponurej, brudnej celi. Ból chce rozerwać Ci głowę. ledwie podnosisz się z łóżka, a reszta ciała dała ci się równie we znaki. Siedzisz na łóżku. Nie wiesz co mogło się takiego wydarzyć. Nie pamiętasz nic od czasów wczesnej młodości. Nie wiesz co się wydarzyło, czemu tutaj jesteś i kto tak cię pokiereszował. Rozpiąłeś koszulę. Twe ciało było całe w sińcach zadanych najprawdopodobniej z tępej broni. Znajdujesz też bliznę spowodowaną prawdopodobnie wypaleniem, przedstawiającą literę "T". Godzinami leżąc zastanawiałeś się jakie to wszystko może mieć powiązanie i usiłowałeś przypomnieć sobie kim jesteś, aż nie zauważyłeś kiedy ból głowy ustał. Jedyne co sobie przypomniałeś, to twoje imie... Steve.

Z rana zostałeś zbudzony przez dźwięczny odgłos kluczy postukujących o kraty twojej celi. Szybko zerwałeś się z łóżka. "jesteś wolny" Powiedział (najprawdopodobniej strażnik) mężczyzna ubrany w skórzaną zbroję. "No śmiało! idź!". Nie chętnie wygramoliłeś się z celi, nie wiedziałeś do czego masz wracać, co jeść. "przepraszam... może mi pan powiedzieć kim jestem?" spytałeś, na co on odpowiedział "nie wiem, nilkt nie wie, pojawiłeś się tu przedwczoraj, nieźle nabroiłeś w naszej karczmie, więc nauczyliśmy Cię dobrych manier" mówił z wrednym uśmiechem, jak by to była tylko jego sprawka. Powoli opóściłeś więzienie, schodami w górę wyszłeś na dziedziniec zamku...

Historię Steva będę aktualizował codziennie, będzie to też pewnego typu spoiler, co można spotkać na serwerze.

USTAWIENIA

Nether: on

pvp: on

potwory: on

działki: on

gildie: off

zwierzęta: on

poziom: hard

slotów: 10 - z napływem graczy powiększymy.

PLUGINY

PermissiosEx

xauth

world edit

world guard

essentials

essentials spawn

ADMINISTRACJA

Th0e - technik zespołu, twórca strony, obsługa pluginów, grafik , rozdawanie działek

globus - reklama serwera, nadzór gry, rozdawanie działek

marajhara - nadzór gry

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

Serwer do dupy za przeproszeniem , chcą za wszystko kasę na własne potrzeby a nie serwera :/ budynki z cobla , i PvP na spawnie ! Nie Polecam !

“Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy” ~Albert Einstain

Opublikowano

działki dajemy za darmo, są dużo większe za sms,

a miasto jest wzorowane na wygląd średniowiecznego miasta, więc nic dziwnego że jest dużo cegieł, cobbla i żwiru, bo po prostu chcę by wyglądało to by wyglądało jak najlepiej jeśli chodzi o odwzorcowanie średniowiecznego królestwa.

a całą kasę przeznaczamy na serwer, mimo że jeszcze nic nie zarobilismy na nim.

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

Serwer ma takie lagi jak na necie z dirta o_0 ...

Oczywiście na Spawnie kamperzy ....

Serwer do dupy i miałem płacić za działke podstawową sms 30 zł ?! WTF ?!

Coś tu nie gra serwer jak mówiłem - Do Dupy Murzyna który Sra Dirtem

Opublikowano

DZIAŁKI NA NASZYM SERWERZE SĄ ZUPEŁNIE DARMOWE!

istnieje możliwość kupienia dużo większej działki za 1,22 a nie za 30zł! nawet nic u nas tyle nie kosztuje!

Serwer ma takie lagi jak na necie z dirta o_0 ...

Oczywiście na Spawnie kamperzy ....

Serwer do dupy i miałem płacić za działke podstawową sms 30 zł ?! WTF ?!

Coś tu nie gra serwer jak mówiłem - Do Dupy Murzyna który Sra Dirtem

- lagów u nas nie ma, korzystamy z jednego z najlepszych hostingów w kraju

- spawn jest zabezpieczony od pvp i innych tego typu.

-za działke nic nie płacisz, nie wiem skąd wziąłeś to 30zl u nas działki są darmowe, a dużo większa działka jest do kupienia za 1,22zł smsem. Nawet nie mamy niczego w ofercie, co by kosztowało tyle.

-a tym ostatnim zdaniem to udowodniłeś na jakim poziomie rozwoju zatrzymała się twoja rodzina.

Nie słuchajcie tych dziecięcych opinii, tylko sami sprawdźcie :)

a spawn ciągle ulepszamy, nie jest to wygląd ostateczny.

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

DZIAŁKI NA NASZYM SERWERZE SĄ ZUPEŁNIE DARMOWE!

istnieje możliwość kupienia dużo większej działki za 1,22 a nie za 30zł! nawet nic u nas tyle nie kosztuje!

- lagów u nas nie ma, korzystamy z jednego z najlepszych hostingów w kraju

- spawn jest zabezpieczony od pvp i innych tego typu.

-za działke nic nie płacisz, nie wiem skąd wziąłeś to 30zl u nas działki są darmowe, a dużo większa działka jest do kupienia za 1,22zł smsem. Nawet nie mamy niczego w ofercie, co by kosztowało tyle.

-a tym ostatnim zdaniem to udowodniłeś na jakim poziomie rozwoju zatrzymała się twoja rodzina.

Nie słuchajcie tych dziecięcych opinii, tylko sami sprawdźcie :)

a spawn ciągle ulepszamy, nie jest to wygląd ostateczny.

Lol, nic nie macie za 30 zl? A gamemode to co?

Opublikowano

całkiem spoko serwer, gram od wczoraj i widzę że przez ten czas sporo się zmieniło, nie wiem skąd ten hejt sklepiki są na każdych serwerach, a resp zbudowany całkiem całkiem.

xxx

Opublikowano

Ładni serwer. Możliwe, że zagram jeśli będzie chociaż umiarkowana liczba graczy.

Uff.. a już myślałem, że to serwer Klocucha 12. :D

to znaczy tak. serwer jak na razie ma 10 slotów, zawsze jest od 5 do 10 graczy. Wiele osób kojarzy go z klocuchem :)

Rekrutacja on ?

Zagram ;)

zapraszamy do gry, ale o jaką rekrutację Ci chodzi? Nie rozdajemy adminów i GMów jeśli o to pytasz.

1346184056-U684255.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...