Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 IP

deo112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: walce 1v1, ale chcę tylko postacie za 6300

Preferuję: Vladimira, Talona, Diane i Varusa, ale czekam również na Wasze propozycje :) osobiście za 6300 IP posiadam Vayne, Renektona, Fizza, Shyvane, Ezreala, Lee sina i Nocturne

Opublikowano

Co do 1 v 1 nada się Talon .

Varus to Ad Carry , nie był by zły do TF z racji na jego spele .

Vladimir bardzo dobra postać do ludzi którzy napierdalają w miniony z speli ;3 jego skil regeneruje hp z którego korzysta aby wytoczyć skill ; D

Diana , nie grałem nią prawie wogóle . Grałem raz i powiem , że jest świetna w Jungli . Ale nadaje się też na lane z tego co zaóważyłem :)

Teraz wybór należy do cb ;)

A od siebie proponuje Volibera . Dobre cc , Skille dawające dodatkowy damage . Volibear jest bardzo dobrym tankiem i tylko w tej roli go widzę .

Cześć Tu SpaWcz , Jeśli To Czytasz I Nudzi Ci Się To Zaproś Mnie Do Gry League Of Legend's. Mój nick to : SpaWaczQ .

Na Forum Jestem Od Tego By Pomóc A Nie Bawić Się W Sweet Sygnatury .

Masz Jakieś Pytanie ? Pisz Na PW ! Bądź Na Skype Lub Gadu - Gadu Podanym Na Profilu .

To Tyle Trzymajcie Się :)

Opublikowano

Ja polecam Diane :P nie grałem nią ale jest OP i to bardzo mocno (widzę co ludzie nią robią nawet na ELO 2k+)

Polecam jeszcze Riven która jest szybka, ma mocne AoE dmg, stuna i w miarę hp.

Opublikowano

Bierz Talona idealny zabójca posiada slowa , krwawienie , uciszenie , a z ulta znika .

Talon jest by w tf wbić się na jakiegoś carry i po 3 sekundach go zdjąć .

Jak się jednak na niego skusisz to masz do niego poradnik z solo midu :

http://solomid.net/guides.php?g=21068 

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja polecam Diane :P nie grałem nią ale jest OP i to bardzo mocno (widzę co ludzie nią robią nawet na ELO 2k+)

Diana? OP? Od kiedy Diana jest OP?

Poza tym kolo pyta się o postać dobrą w 1v1, więc postacie AP to lipa. No ofc poza Kennenem, którego osobiście ci polecam.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...