Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Problem z tuningiem wizualnym...

WbijamPoHackaxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym aby moje auto fajnie wyglądało ale zawsze gdy próbuję dobrze dobrać kolor i naklejki nie wychodzi to najlepiej i auto wygląda tandetnie.

Poradziłby ktoś jakich naklejek użyć i jak dobrze dobrać kolory? Dam +

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

To musisz sam zdecydować jak ma wyglądać Twoje auto.Pokombinuj z kolorami,przekrzywiając/skalując można na prawdę zrobić niezłe vinyle.Jak chcesz to na YouTube masz pełno filmików jak stuningować auto.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

No uwierzcie, że próbowałem. Wczoraj 2h robiłem, dzis ponad 1h. I dalej nic mi niewychodzi ;l

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Baw się i łącz różne naklejki, kolor zależy od Ciebie, skaluj, inaczej nie da rady. Jak nie masz wogóle pomyśłów zrób jak Pitch kazał-wbij na yt i tam poszukaj.

Btw, a daj ss swego auta jak wygląda narazie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wiesz ja zawsze naklejam jakieś figury na kanty czy na wloty wygląda to całkiem całkiem najważniejszy jest pomysł...

Popatrz sobie na You Tube pomieszaj różne wzory i wyjdzie ci coś oryginalnego. ;)

Wstawię ci zdjęcie 1 z moich wozów to sobie zobaczysz że z prostych małych dodatków wyjdzie ci coś fajnego. ;)

http://www1.zippyshare.com/v/34092036/file.html

Mam nadzieję że to cię trochę zainspiruje. Kliknij Lubię to jeżeli ci się przydało.

Opublikowano

Dobra dzięki, będę kombinował. ')

Do moderatorów: Jeszcze nie zamykajcie, może ktoś jeszcze coś podpowie ! Z góry dzięki ! ;)

~ Fokus

Opublikowano

No no nie zamykać jutro podeślę jeszcze parę propozycji teraz już nie mogę muszę się do roboty zbierać. "/

Opublikowano

fotke dodawaj w formie [/img] lub link bezposredni do zdjecia

spakowałem w winrara bo 4 zdjęcia są.

~ Fokus

Opublikowano

Dobra nie ma znaczenia porób tam coś z Vinyl i Daj znać .

Uważam ,że temat Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...