Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar-rp (ZAPRASZAM POTRZEBA LUDU)

MateoZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

88055592874704150127.png

Solar-rp, jest to serwer przeznaczony dla ciebie! Pytasz zapewnie czemu? Na to pytanie jest odpowiedź, zapraszam Cię do przeczytania części prezentacji, która odmieni twój pogląd na nasz serwer.

22482354947245881081.png

Powstał on 2.07.2012r. Założycielem jest Destroyer, który także jest skrypterem. Dzięki niemu na serwerze naprawdę odbywaja się ciekawe rozgrywki. Możesz być kim zechcesz! Wykreować oraz prezentować postać jak tylko Ci się wymarzy. U nas aby wziąć udział w zabawie nie musisz za nic płacić, wszystko jest zrobione z myśla o graczach. Możesz rozmawiać, pracować, bawić się z innymi co umożliwia to nasz gamemod. Dzięki naszemu serwerowi możesz poznawac świat Role Play. Oczywiście znajdziecie u nas przyjenmą Administrację, która z checią udzieli Ci najpotrzebniejszych informacji, oraz jeżeli jesteś nowy i nie zabardzo potrafisz odnaleść się na scenie Role Play oni pomogą Ci nabrać odwagi i nauczą Cię zasad panujących na serwerze. Nie krempuj się!

Rozgrywka dzieje się w Los Santos, lecz nie w całym. Jest to tylko South Central oraz Pershing Square. Na naszym forum jest już zarejestrowanych 213 osób, a z kolejnym dniem przybywa coraz więcej! Nasz techniczny dba o schludny wygląd forum, co można zauważyć. Co tu więcej dodawać, nasz projekt jest stworzony na podobieństwo prawdziwego życia, środowiska w którym jesteśmy na co dzień. U nas najwazniejsze jest zadowolenie graczy, aby mogli czuć kreując postać, że kreują samych siebie.

26652099027681850471.png

Biznesy

Możesz poczuć się jak prawdziwy przedsiębiorca, zakładając własny biznes. Jeżeli myślisz, że jest to trudne, mylisz się. Wystarczy napisać aplikację, którą wystawiasz na naszym forum. Taka aplikacja musi posiadać schludną oraz interesującą treśc (wstęp, historię, notkę OOC, pracowników, lokalizajcę), powinna posiadać ładną grafikę. Gdy aplikacja zostanie zaakceptowana, zostały sprawy formalne, które znajdziesz w dziale urzędu na naszym forum. Oczywiscie gdy już posiadasz biznes otrzymujesz panel szefa. Możesz z tym panelem ustalać wypłaty, skin biznesowy, cenę wejścia do lokalu oraz nadawać rangi i przyjmować do przedsiębiorstwa.

Frakcje

Chcesz załozyć swoją frakcję porządkową? Nic nie stoi na przeszkodzie. Oczywiście musisz wystosować odpowiednią aplikacje na forum i nie może to być frakcja, która już istnieje. Taka aplikacja musi mieć schludną oraz interesującą treśc (wstęp, notkę OOC, rangi, lokalizajcę), powinna posiadać ładną grafikę. Gdyż taka aplikacja zostanie zaakceptowana liderowi zostanie nadany panel lidera. Możesz z tym panelem ustalać wypłaty, skin frakcyjny oraz nadawać rangi i przyjmować do frakcji.

System siły

Jeżeli chcesz mieć ładnie wyżeźbione ciało wystarczy odwiedzić jedna z naszych siłowni. Oczywiście jeżeli chcesz tylko nauczyć się wybranej przez Ciebie sztuki walki możesz to zrobić właśnie u nas! Mozesz znaleźć u nas wspomagacze tak zwane sterydy, lecz niestety wystepują po nich skutki uboczne.

Plugin dźwięku

Nic nie musisz pobierać, a słyszysz gdy ktoś do Ciebie dzwoni bądź wysyła ci SMS! Rozkręć też imprezę poprzez utwory z listy przebojów tego lata, bądź stwórz kabaret lub koncert i graj na żywo na scenie. To wszystko umożliwiamy za pomocą tego pluginu!

Sport

Jesteś fanem koszykówki, bilarda bądź lubisz łowić ryby w spokiojnym zacisznym miejscu nad jeziorkiem ? Unas to mozesz robić dzięki naszemu skryptowi.

32864918334880642930.png

46427850238365954481.png

25146438794676848654.png

18783743497870784131.png

Możesz też pograć w bliarda...

http://desmond.image...jpg&res=landing

http://desmond.image...jpg&res=landing

System głodu

Możesz poczuć się jak w realnym życiu, twoja postać potrzebuje jedzenia oraz picia jak prawdziwy człowiek. Gdy postać nie dostaje odpowiedniej porcji żywności pokazuje się komunikat, który daje nam do zrozumienia, że trzeba cos przekąsić.

System narkotyków

Chcesz coś zajaradź bądź wciagnąć? Skrypt umozliwi Ci to, oraz zapewni twojej postaci prawdziwe doznania jakie doznaje człowiek w realnym życiu. Oczywiście wystepują po tym skutki uboczne jak sami wiecie.

System przedmiotów

Możesz mieć tyle przedmiotów, ile tylko będziesz chciał. Nie ma ograniczeń. Możesz mieć śmiało kilka sztuk noży czy pistoletów. W miejscowym sklepie znajdziesz ponad 150 obiektów, które możesz kupić i w prosty sposób ustawić na sobie.

Pojazdy

Na pewno każdy z was będzie chciał zainwestować w porządną brykę. Musicie jednak wiedzieć, jak się odpala i gasi auto oraz spawnuje itp. Gdy jest się kierowcą posiada się komendę /v, tam znajdziecie wiele komend obsługujacych pojazd. Oczywiście gdy chcecie odpalić lub zgasić auto nie musicie ciągle dawać /v, możecie również wcisnac ''Y'' i auto gaśnie lub się odpala.

Sklepy

Gdy Cię dorwie głód, zacznie burczeć w brzuchu natychmiast musisz coś przekąsić. W lodówce pustki więc udajesz się do sklepu. Oczywiscie nie tylko sklepy z żywnoscią instnieja, są również sklepy z elektroniką, odzieżowe w których zaopatrujesz się w inne żeczy przy pomocy komendy /kup.

Bary, kluby

Jesteś spragniony wrażen ? Lubisz potańczyć oraz popić ? Zapraszamy Cię do naszego klubu Solar gdzie każdy gracz swietnie się bawi. Tam możesz zagrać tez w bilard gdy masz dosyć tańczenia na parkiecie. Jeżeli będziesz spragniony przez wywijanie na parkiecie dzieki komendzie /kup możesz zakupić coś do picia (soki, alkohole)

50472789661270173414.png

38943528737256870350.png

Destroyer

KamilBDG

79468513034919984987.png

Muciek

PeqX

Partol

Tyler

CasTuch

`Roskaa

08545646099081386868.png

Czechu

43765123053968577185.png

Informacje:

Adres IP serwera: 91.204.162.80:8000

Liczba slotów: 100

Adres forum: http://solar-rp.com.pl

Miejsce rozgrywki: Los Santos

Wersja dodatku SAMP: 0.3e R2

93437503379259796294.gif

BARDZO SERDECZNIE ZAPARASZMY POTRZEBA NAM GRACZY!!

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Yyy... Takk...

Wbijam na serwer ;) Pytam o admina czy jest ... czy wgl ktoś pomoze...

Zero odpowiedzi... natomiast gry koleś przejechał mnie karetką a ja walnąłem mu w samochod,,, dostalem jail na 30min

a potem bana na konto bo moja nazwa to Ry_Back

Choć nie wiem co w tym złego :D

Nie polecam...

Opublikowano

Narazie jest 0/40 ponieważ była przerwa techniczna SERDECZNE ZAPRASZAMY

Yyy... Takk...

Wbijam na serwer ;) Pytam o admina czy jest ... czy wgl ktoś pomoze...

Zero odpowiedzi... natomiast gry koleś przejechał mnie karetką a ja walnąłem mu w samochod,,, dostalem jail na 30min

a potem bana na konto bo moja nazwa to Ry_Back

Choć nie wiem co w tym złego :D

Nie polecam...

Chłopie od 30 min nikogo na serwerze nie ma więc jak to możliwe??Poco ten hejt lamusie??

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...