Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cuboid, dzialki graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Na serwerze, na całe miasteczko postawiłem cuboid, w tym są również cuboidy graczy, czyli ich działki, które są w 'skrypcie' pod główną działką "miasto". Jest pewien problem, otóż tak jak na zdjęciu pokazuję - gracz w rogu, lub też inny gracz w pewnym miejscu na działce nie może stawiać/rozwalać czy coś.. O co chodzi? Cuboid jest na pewno postawiony dobrze. Może w plikach coś walnięte?

06055053637208250175.png

Opublikowano

Znisz mu ten klocek i postaw go jeszcze raz wtedy bedzie mogl jak pomoglem daj +

A co ma Rozwalenie klocka Do działek? Nic..
767b26711491d.png

Opublikowano

A co ma Rozwalenie klocka Do działek? Nic..

Uwiez mi ze ma duzo bylem moderatorem na jednym serwerze i bylo ze gracz nie moze niszczyc klocka bo byl zabezpieczony np skrzynka lub drzwiami nie wiem jak to mozliwe ale jak sie zniszczylo klocek i postawilo go jeszcze raz to mogl juz na nim budowac

Pomoglem daj+

Opublikowano

Uwiez mi ze ma duzo bylem moderatorem na jednym serwerze i bylo ze gracz nie moze niszczyc klocka bo byl zabezpieczony np skrzynka lub drzwiami nie wiem jak to mozliwe ale jak sie zniszczylo klocek i postawilo go jeszcze raz to mogl juz na nim budowac

Pomoglem daj+

musisz mu dać cuba

Kto mi za sponsoruje serwer? Pisać GG:7009743

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...