Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Niezwykłe oferty w sklepie z podarunkami

Craftingers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi sie ten Typ 62 tylo dawać za niego 20 euro to troche dużo

@Down

Mnie to samo nie zamierzam wkładać takich pieniędzy w jakąś grę jak na razie to w tą gre nic nie zainwestowałem i tego będe sie trzymał ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Typ62 to chyba po raz pierwszy na europejskim serwie bedzie dostepny. Kupie go lub typka59, sam nie wiem. Oplaca sie waszym zdaniem? Bo ja nie wiem za ile golda w sklepie kiedys byl Typ59. Tak to bym sobie przeliczyl.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No to sie oplaca teraz z tego podarunku go kupic, wychodzi taniej. To jeszcze zalezy po ile kiedys bylo euro jak on byl dostepny w sklepie.

Opublikowano

Nawet jak po 4,3 to sie oplaca. A teraz pytanie: Typ62 czy Typ59?

Jeżeli chodzi o zarobek to wiadomo że Typ59 bo to 8 tier a Typ62 to 6

Ale jeżeli chodzi o radość z gry to Typ62 o ile losuje go do maks 7 tieru bo jeżeli wyżej to nie opłaca sie go kupować

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tylko teraz....

Sprostowanie jak ktos nie czyta newsow do konca: Wszystkie zestawy będą dostępne od 24 do 31 sierpnia.

Kiedyś Typ59 był za 8k lub 8,5k golda

za 7,5k golda byl

Jeżeli chodzi o zarobek to wiadomo że Typ59 bo to 8 tier a Typ62 to 6

Ale jeżeli chodzi o radość z gry to Typ62 o ile losuje go do maks 7 tieru bo jeżeli wyżej to nie opłaca sie go kupować

Wydaje mi sie ze jesli type62 to lt to go bedzie losowac do t10 tak jak type59. Wiec chyba oplacalniejszy zakup bedzie 59 (w koncu to mt).

Edit: Wedlug wiki type59 ma losowania do t9, a type62 do t10

http://wiki.worldoftanks.eu/Type_62

http://wiki.worldoftanks.eu/Type_59

Sam posiadam 59 i jestem zadowolony, zwykle wyciagam od 30-55k (bez premium, oraz odjac koszta naprawa/ammo/sprzet eksplo. max -15k od zarobkow)

Opublikowano

jak kogos stac to moze kupic a dla tych ktorych nie stac polecam konkursy wot`a i hunt us down + bijcie X i klan prowincje a skarbnik wam dole odpali :)

Opublikowano

A mógłby ktoś podać penetracje i DMG tego czołgu? bo prawie nic nie rozumiałem z tego filmu (ale prezentacja była ciekawa)

Opublikowano

A mógłby ktoś podać penetracje i DMG tego czołgu? bo prawie nic nie rozumiałem z tego filmu (ale prezentacja była ciekawa)

Włacz sobie polskie napisy jezeli o to chodzi.

Opublikowano

Włączyłem, tylko że zamiast po polsku to było po czesku ^^. Tak swoją drogą jakiej wysokości ma być ten czołg (mam nadzieje, że to taki sam placek jak ELC amx :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...