Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmienne IP?

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ma ktoś poradnik na temat zminnego ip w cs? Chodzi mi o odpowiedzi na takie pytania:

O co chodzi z tym całym zmiennym ip?

Jak mieć zmiennne ip(mam internet z upc)?

Przydatne do czegoś oprócz czitowania?

Opublikowano

O co chodzi z tym całym zmiennym ip?

Cziterzy zmieniają ip żeby wchodzić na serwery, na których są zbanowani.

Jak mieć zmiennne ip(mam internet z upc)?

Musisz takie kupić, ale zmienne ip to nic fajnego.

Przydatne do czegoś oprócz czitowania?

W cs nie bardzo, chyba że nie w cs to możesz np. nabijać pkt. na jakiś stronach, gdzie za unikalne odwiedzenie jest np. 5gr itp.

@down

Można powiedzieć, że chce się zmienić ip ze zmiennego na stałe, czasami wiążą się z tym jakieś opłaty.

Opublikowano

@up Nie trzeba nic kupować. U mnie wystarczy wyłączyć i włączyć kompa razem z routerem i mam nowe ip. Internet mam z netii chyba ;> Teraz u większości dostawców masz zmienne ip (musisz mieć router albo modem [tak mi się wydaje]).

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@up

Nie do końca, sam mam ruter i jakoś nie mam zmiennego ip... to wszystko zależy od dostawcy, czyli może to być np.: neostrada

h6IduA1.png

Opublikowano

Nie tylko. Mój wujek ma internet z netii na routerze i nie ma zmiennego, a ja mam. Wydaje mi się, że to zależy od pakietu albo coś w tym stylu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Zależne od sieci w której masz internet. Mój dostawca oferował tylko stale IP, potem przeszedł na PPOP i jest zmienne.

Jak trzeba Ci więcej informacji na ten temat to zadzwoń do nich i zapytaj się jak to u nich tam jest.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...