Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Publiczny?

Tuathe944

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie musisz miec ip zew. i musisz wpisac w sysinstall wlasnie te IP ale tak to nie mozesz postawic serva musisz miec licencje bo na hamachi jest bardziej legalniej

Opublikowano
pewnie musisz miec ip zew. i musisz wpisac w sysinstall wlasnie te IP ale tak to nie mozesz postawic serva musisz miec licencje bo na hamachi jest bardziej legalniej

O to się nie martw. ^^

Opublikowano

Jezu jakie brednie: Jak masz Viste nielegalną przypuśćmy i masz ją tylko dla swoich kolegów(5) to dostajesz mniejszą karę czy taką samą jak dla samego siebie zastanów się. Oczywiście są granice, 25 osób a 200 ,aczkolwiek i tak grzywny są duże.

Co do pytania, stawiasz na maszynie z systemem FreeBSD , który ma dostęp do łącza internetowego (dobre DHCP bo dostaje automatycznie ip) Wtedy można się łączyć z zewnątrz.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

A zresztą po co licencja w końcu pliki są udostępnione ze strony mcncc.com a co tam pisze po chińsku nie wiesz bo nie znasz jezyka a nic nie pisze ze są nielegalne ;p bynajmniej to jest moja teoria

Opublikowano

Cóż wcale nie powiedziane ,że te pliki nie są udostępnione przez Ymir enteraiment. Może to stara wersja YiyitanII i po prostu wydali ją , tylko po co żeby zyski im przepadły?

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

Wiesz wszystko to na silniku od Zpmt2 więc może tak w końcu to Korea wymyśliła metka więc ona decyduje o wszystkim a po za tym Koreańczycy 1 pliki w tę czy w tę i tam co nowa gra to z Korei więc to są pliki pewnie pełnoprawnie udostępniane ale warto się zapytać na mcncc.com tego kto to udostępnia

PS. W końcu Niemcy też na tych plikach stawiają serwery i "CBA" jeszcze się nie zainteresowała tym hehe taki żart ;p

Opublikowano

Ja to jestem ciekawy czy gameforce czy Ymir zainsteresowaly sie serwerami prywatnymi. Kto wie czemu tak naprawde tylko privow padlo...

jA Nop

Opublikowano

Kupcie sobie dedyka lub kupcie sobie puszke (serwer) ale do tej drugiej możliwości jest potrzeba znajmości bdb informatyki i programowania...

であるSpidoo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...